Regio

Kevin De Bruyne vandaag met zijn vrouw en kind In Plopsa De Panne

DE PANNE - Na de voetbalwedstrijd van Manchester City hebben de spelers zondagavond de landstitel mogen vieren en daar heeft voetballer Kevin De Bruyne nog een vervolg aan gebreid.   

Hij kwam vandaag met zijn vrouw Michèle en hun kindje Manon naa Plopsa in De Panne waar ze op de foto gingen met de meest populaire figuur van Studio 100 voor Manon. Ondertussen mocht papa Kevin regelmatig poseren met zijn vele fans die hem meteen herkend hadden in het pretpark in De Panne.     

Bron: Foto┬ęPlopsa De Panne

Bekijk Ook

BREAKING

Bouwwerken gestart voor nieuw ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts

BRECHT - Het gemeentebestuur van Brecht heeft de werken laten starten voor de bouw van een nieuw Ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts. Het vorige gebouw werd gesloopt omdat het niet meer voldeed om te verhuren aan verenigingen of voor feesten. 

BREAKING

Dit weekend gratis pendelbussen van De Lijn naar het Hallerbos

HALLE - Het Hallerbos trekt dezer dagen terug duizenden bezoekers die de mooie bloementapijten van hyacinten komen bewonderen.  

BREAKING

Hou ramen en deuren gesloten in Vlimmeren

BEERSE/VLIMMEREN - In Vlimmeren, een deelgemeente van Beerse, heeft het deze middag zwaar gebrand. Daarbij ging een kippenbedrijf met duizenden legkippen in vlammen op. 

BREAKING

Groen licht voor Operatie Spirit voor de kust van Estland

BRUSSEL - De Ministerraad heeft vandaag op voorstel van Defensie Minister Steven Vandeput groen licht gegeven voor deelname van onze Marine aan de Operatie Spirit. 

BREAKING

Duizendste uitpas verkocht in Merelbeke na vijf maanden

MERELBEKE - Nauwelijks vijf maanden na de start kon de gemeente Merelbeke reeds de duizendste uitpas verkopen. Het was Klaas de Block die de duidendste pas kocht. Hij kreeg van het schepencollege enkele geschenken aangeboden.   

BREAKING

Extra mobiele camera's voor strijd tegen sluikstorters

LUMMEN - Het gemeentebestuur van Lummen wil er alles aan doen om sluikstorten aan te pakken. De strijd tegen sluikstorten is daarom een absolute prioriteit voor het gemeentebestuur. 

BREAKING

Eerste primeur grondaardbeien geveild in Reo Veiling in Roeselare

ROESELARE/ZWEVEZELE - Vandaag werden op de Reo Veiling in Roeselare de eerste primeur Fine Fleur grondaardbeien geveild. 

BREAKING

Het wordt een natte zomer

VLAANDEREN - Vandaag genieten wij van zomerse temperaturen. Het is terug een prachtige lentedag. Iedereen kijkt al uit naar de komende zomer en hoopt op mooi weer. Onder de noemer 'het wordt een natte zomer' promoten de Gebroeders Degroote hun zwembaden.   

BREAKING

Treinverkeer verstoord op enkele spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampen momenteel met vertragingen op verschillende spoorlijnen.   

BREAKING

Plannen voor zelfrijdende bus op luchthaven Zaventem

BRUSSEL - De Lijn en Brussels Airport hebben het licht op groen gezet voor de inzet van zelrrijdende bussen van De Lijn op de luchthaven.     

Bekijk meer gerelateerde artikels