Regio

Cercle Brugge viert nu zaterdag 21 april hun kampioenschap

BRUGGE - Cercle Brugge wil er nu zaterdag een spetterend feest van maken dat ze mogen terugkeren van 1B naar 1A; in de namiddag maken de spelers een boottochtje op de reien tussen de Dyver en het Stadhuis waarna ze op het Stadhuis zullen ontvangen worden.   

De meeste activiteiten spelen zich zaterdag af op de Markt met optredens van DJ Sir Jacobs, Edje Ska, Benny Scott en Eva De Roo. Groenzwart hoopt dat er zo veel mogelijk groenzwart supporters op post zullen zijn om dit kampioenschap te vieren. Het is een bijzonder uniek moment voor Cercle.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels