Regio

Cercle Brugge viert nu zaterdag 21 april hun kampioenschap

BRUGGE - Cercle Brugge wil er nu zaterdag een spetterend feest van maken dat ze mogen terugkeren van 1B naar 1A; in de namiddag maken de spelers een boottochtje op de reien tussen de Dyver en het Stadhuis waarna ze op het Stadhuis zullen ontvangen worden.   

De meeste activiteiten spelen zich zaterdag af op de Markt met optredens van DJ Sir Jacobs, Edje Ska, Benny Scott en Eva De Roo. Groenzwart hoopt dat er zo veel mogelijk groenzwart supporters op post zullen zijn om dit kampioenschap te vieren. Het is een bijzonder uniek moment voor Cercle.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

BREAKING

Auchan Roncq pakt vanaf dinsdag uit met hun wijnfestival

RONCQ (FRANKRIJK) - Jaarlijks pakt Auchan Roncq in de lente uit met hun wijnfestival met grote promoties op alle champagnes, schuimwijnen en wijnen.

Bekijk meer gerelateerde artikels