Regio

Nieuwe wetenschapsklassen officieel geopend

SINT-ANDRIES -  In de school Onze Lieve Vrouw Hemelvaart in Sint-Andries werden vanavond de nieuwe wetenschapsklassen offcieel geopend. Het dossier werd reeds in juli 2013 gelanceerd;.  

Toen had het architectenbureau Salens reeds de eerste plannen getekend. In het schooljaar 2015-2016 werden de plannen nog verfijnd en in december 2016 krreeg de school eindelijk groen licht om de werken uit te voeren. Nadien kon de aanbesteding verlopen en konden de werken starten. Er werd meer dan 200.000 euro geïnvesteerd in de twee lokalen waarvan het resultaat mag gezien worden. Carine Dhondt was als vakverantwoordelijke wetenschappen er van de start bij betrokken.  

Bron: Foto©OLV Hemelvaart

Bekijk Ook

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Dag van de sportclubs in Gemeentelijke Basisschool Het Spoor

SIJSELE - De gemeentelijike basisschool Het Spoor in Sijsele pakte vandaag woensdag uit met de dag van de sportclub. De leerlingen mochten in de outfit van hun favoriete sport naar school komen.    

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is het komend weekend kermis op en rond het Lindeplein. Er worden kermisattracties verwacht voor jong en oud met het eendjesspel van Ducky Los Piratos.  

BREAKING

Dilbeek kreeg titel van hartveilige gemeente

DILBEEK - De gemeente Dilbeek heeft de titel gekregen van hartveilige gemeente. Ze hebben verspreid over de gemeente zes AED toestellen hangen die mensenlevens kunnen redden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels