Regio

Nieuwe wetenschapsklassen officieel geopend

SINT-ANDRIES -  In de school Onze Lieve Vrouw Hemelvaart in Sint-Andries werden vanavond de nieuwe wetenschapsklassen offcieel geopend. Het dossier werd reeds in juli 2013 gelanceerd;.  

Toen had het architectenbureau Salens reeds de eerste plannen getekend. In het schooljaar 2015-2016 werden de plannen nog verfijnd en in december 2016 krreeg de school eindelijk groen licht om de werken uit te voeren. Nadien kon de aanbesteding verlopen en konden de werken starten. Er werd meer dan 200.000 euro geïnvesteerd in de twee lokalen waarvan het resultaat mag gezien worden. Carine Dhondt was als vakverantwoordelijke wetenschappen er van de start bij betrokken.  

Bron: Foto©OLV Hemelvaart

Bekijk Ook

BREAKING

Slagerij Sam en Evelien gesloten vanaf woensdag 27 maart

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis gaat vanaf woensdag 27 maart met verlof. Ze zijn zeker nog open tot en met dinsdagmiddag.

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels