Regio

Nieuwe wetenschapsklassen officieel geopend

SINT-ANDRIES -  In de school Onze Lieve Vrouw Hemelvaart in Sint-Andries werden vanavond de nieuwe wetenschapsklassen offcieel geopend. Het dossier werd reeds in juli 2013 gelanceerd;.  

Toen had het architectenbureau Salens reeds de eerste plannen getekend. In het schooljaar 2015-2016 werden de plannen nog verfijnd en in december 2016 krreeg de school eindelijk groen licht om de werken uit te voeren. Nadien kon de aanbesteding verlopen en konden de werken starten. Er werd meer dan 200.000 euro geïnvesteerd in de twee lokalen waarvan het resultaat mag gezien worden. Carine Dhondt was als vakverantwoordelijke wetenschappen er van de start bij betrokken.  

Bron: Foto©OLV Hemelvaart

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels