Regio

Nu zaterdag start de lentekermis in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de parking aan het Winkelcentum aan de kant van de Moerkerkesteenweg zijn de foorkramers toegekomen voor de lentekermis.   

Nu zaterdagnamiddag start de kermis en blijft er staan tot en met zondag 25 maart. Er is onder meer het gebakkraam Gezondheidsapotheek, het schietkraam van Stef Tir, een kindermolen en het gekende lunapark Playtime, allemaal al vele jaren vaste waardes op de kermis. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Marktkramers al vroeg op pad ondanks de koude

NINOVE - De marktkramers zijn ondanks de koude deze week dagelijks vroeg uit de veren om tijdig op de markt te staan met hun verse producten. 

BREAKING

Aannemers en loonwerkers worden naast gemeentepersoneel mee ingeschakeld voor strooien wegen

VLAANDEREN - Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de komende nacht alle middelen inzetten om de wegen en bruggen sneeuw- en ijsvrij te houden. De verwachtingen zijn dat de sneeuw op de koude rijweg zal blijven liggen.  

BREAKING

Verschillende bruggen in Brugge vanmorgen preventief gestrooid

BRUGGE - Ook in Brugge staan de strooidiensten klaar om de komde nacht uit te rijden. De voorbije nacht hebben ze preventief uitgereden om de hoge brugjes in het centrum te strooien. 

BREAKING

Krantenbedeling zal morgen wellicht hinder oplopen door de sneeuw

VLAANDEREN -- Er wordt morgen sneeuw verwacht waarvan de eerste buien aan de kust zullen vallen. Later schuiven de sneeuwbuien op richting binnenland.   

BREAKING

Grote controle op zwaar vervoer in West-Vlaanderen

NIEUWPOORT/DIKSMUIDE - De lokale politie van de zones Westkust en Polder en de Douane hebben vandaag een grote controle gehouden op het zwaar vervoer in West-Vlaanderen. 

BREAKING

Heel wat mensen vroeg uit de veren voor de maansverduistering

BELGIE - Vanmorgen vroeg was een totale maansverduistering te zien. Er waren dan ook heel wat mensen vroeg uit de veren om dit vast te leggen op foto.

BREAKING

Elke week op dinsdag markt in Wakken

WAKKEN - In de Dentergemse deelgemeente Wakken wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag van 8 tot 13 uur de wekelijkse marktdag gehouden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels