Regio

Nu zaterdag start de lentekermis in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de parking aan het Winkelcentum aan de kant van de Moerkerkesteenweg zijn de foorkramers toegekomen voor de lentekermis.   

Nu zaterdagnamiddag start de kermis en blijft er staan tot en met zondag 25 maart. Er is onder meer het gebakkraam Gezondheidsapotheek, het schietkraam van Stef Tir, een kindermolen en het gekende lunapark Playtime, allemaal al vele jaren vaste waardes op de kermis. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

BREAKING

Geslaagd wintervent van Carpa Fashion Zele

ZELE - In de Garage Van Doorsselaere in Zele werd het winterevent van Carpa Fashion gehouden. In aanwezigheid van heel wat gekende gezichten werd de nieuwe wintercollectie voorgesteld. 

BREAKING

Terug schaatspret in Knokke vanaf eind november

KNOKKE-HEIST - In Knokke opent op vrijdag 30 november de schaatspiste op het Verweeplein. Rond de schaatspiste vind je tal van chalets waar je van heerlijke drankjes en hapjes kan genieten.  

BREAKING

Ook Sluis pakt terug uit met ijspiste

SLUIS (NEDERLAND) - Ook het Zeeuwse grensstadje Sluis pakt dit jaar terug uit met een ijspiste op de Markt. Je zal er vanaf 14 december kunnen schaatsen.   

BREAKING

Acht rijbewijzen ingetrokken bij alcoholcontrole

BREDENE/DE HAAN - In Bredene en De Haan werd een nachtelijke alcoholcontrole gehouden. Er waren controleposten aan de Koninklijke Baan in Bredene en aan de Brugsesteenweg in Wenduine. 

BREAKING

Heel veel kritiek op verkeershinder door Great Bruges Marathon

BRUGGE - Op sociale media zijn er heel wat klachten over de verkeershinder die deze voormiddag veroorzaakt werd door de Great Bruges Marathon. Heel wat Bruggelingen raakten niet in de binnenstad of terug thuis.  

BREAKING

Avanti Brugge wint met 93-64 cijfers van Rapid Langemark

BRUGGE/ LANGEMARK -In Sport Vlaanderen in Assebroek heeft basketbalclub Avanti Brugge deze voormiddag gewonnen met 93-64 cijfers.  

BREAKING

Vrouw licht gewond bij ongeval in Oudenburg

OUDENBURG - Een 23 jarige vrouw uit Oudenburg is vanmorgen vroeg wellicht in slaap gevallen. Ze kwam langs de Brugsesteenweg met haar wagen tot stilstand tegen een verkeerspaal, een elektriciteitskast en een omheining van een woning.    

Bekijk meer gerelateerde artikels