Regio

Gebruikers en Lissewegenaars mogen meedenken toekomst Regenboog site

LISSEWEGE - Sinds 2003 staat de vroegere rijksschool de Regenboog leeg. Drie jaar later werd beslist het gebouw open te stellen voor verenigingen. Nu maken daar heel wat verenigingen gebruik van maar er werd onlangs nog geklaagd over het verouderde sanitair en de staat van het gebouw waarbij het binnen regent.    

De KSA afdeling Lissewege pakte onlangs uit met hun pannenkoekennamiddag en iedereen zat toen in de kou. Matthias Bil van Open VLD en Mathijs Goderis hebben toen bij de stad aangedrongen om actie te ondernemen. Burgemeester Renaat Landuyt wil er een multifucntionele zaal realiseren maar wil eerst de gebruikers en de Lissewegenaars de mogelijkheid bieden om mee te denken over de toekomst van de site. De burgemeester wijst er op dat dit jaar Koolkerke en de Xaverianen in Sint-Michiels op de planning stonden.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

BREAKING

Auchan Roncq pakt vanaf dinsdag uit met hun wijnfestival

RONCQ (FRANKRIJK) - Jaarlijks pakt Auchan Roncq in de lente uit met hun wijnfestival met grote promoties op alle champagnes, schuimwijnen en wijnen.

Bekijk meer gerelateerde artikels