Regio

Gebruikers en Lissewegenaars mogen meedenken toekomst Regenboog site

LISSEWEGE - Sinds 2003 staat de vroegere rijksschool de Regenboog leeg. Drie jaar later werd beslist het gebouw open te stellen voor verenigingen. Nu maken daar heel wat verenigingen gebruik van maar er werd onlangs nog geklaagd over het verouderde sanitair en de staat van het gebouw waarbij het binnen regent.    

De KSA afdeling Lissewege pakte onlangs uit met hun pannenkoekennamiddag en iedereen zat toen in de kou. Matthias Bil van Open VLD en Mathijs Goderis hebben toen bij de stad aangedrongen om actie te ondernemen. Burgemeester Renaat Landuyt wil er een multifucntionele zaal realiseren maar wil eerst de gebruikers en de Lissewegenaars de mogelijkheid bieden om mee te denken over de toekomst van de site. De burgemeester wijst er op dat dit jaar Koolkerke en de Xaverianen in Sint-Michiels op de planning stonden.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels