Regio

Gebruikers en Lissewegenaars mogen meedenken toekomst Regenboog site

LISSEWEGE - Sinds 2003 staat de vroegere rijksschool de Regenboog leeg. Drie jaar later werd beslist het gebouw open te stellen voor verenigingen. Nu maken daar heel wat verenigingen gebruik van maar er werd onlangs nog geklaagd over het verouderde sanitair en de staat van het gebouw waarbij het binnen regent.    

De KSA afdeling Lissewege pakte onlangs uit met hun pannenkoekennamiddag en iedereen zat toen in de kou. Matthias Bil van Open VLD en Mathijs Goderis hebben toen bij de stad aangedrongen om actie te ondernemen. Burgemeester Renaat Landuyt wil er een multifucntionele zaal realiseren maar wil eerst de gebruikers en de Lissewegenaars de mogelijkheid bieden om mee te denken over de toekomst van de site. De burgemeester wijst er op dat dit jaar Koolkerke en de Xaverianen in Sint-Michiels op de planning stonden.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Dag van de sportclubs in Gemeentelijke Basisschool Het Spoor

SIJSELE - De gemeentelijike basisschool Het Spoor in Sijsele pakte vandaag woensdag uit met de dag van de sportclub. De leerlingen mochten in de outfit van hun favoriete sport naar school komen.    

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is het komend weekend kermis op en rond het Lindeplein. Er worden kermisattracties verwacht voor jong en oud met het eendjesspel van Ducky Los Piratos.  

BREAKING

Dilbeek kreeg titel van hartveilige gemeente

DILBEEK - De gemeente Dilbeek heeft de titel gekregen van hartveilige gemeente. Ze hebben verspreid over de gemeente zes AED toestellen hangen die mensenlevens kunnen redden.  

BREAKING

Nu zaterdag Levensloop in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt dit weekend de Levensloop gehouden ten voordele van de Stichting tegen Kanker. De start wordt nu zaterdag 23 september gegeven om 15 uur.  

Bekijk meer gerelateerde artikels