Regio

Gebruikers en Lissewegenaars mogen meedenken toekomst Regenboog site

LISSEWEGE - Sinds 2003 staat de vroegere rijksschool de Regenboog leeg. Drie jaar later werd beslist het gebouw open te stellen voor verenigingen. Nu maken daar heel wat verenigingen gebruik van maar er werd onlangs nog geklaagd over het verouderde sanitair en de staat van het gebouw waarbij het binnen regent.    

De KSA afdeling Lissewege pakte onlangs uit met hun pannenkoekennamiddag en iedereen zat toen in de kou. Matthias Bil van Open VLD en Mathijs Goderis hebben toen bij de stad aangedrongen om actie te ondernemen. Burgemeester Renaat Landuyt wil er een multifucntionele zaal realiseren maar wil eerst de gebruikers en de Lissewegenaars de mogelijkheid bieden om mee te denken over de toekomst van de site. De burgemeester wijst er op dat dit jaar Koolkerke en de Xaverianen in Sint-Michiels op de planning stonden.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Toeristisch seizoen in Westerlo start met Foodfestival

WESTERLO - Het toeristisch seizoen in Westerlo zal dit jaar starten met het driedaagse Foodfestival op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april.  

BREAKING

Dagelijkse uit tips tijdens de Paasvakantie

KUST - Tijdens de komende Paasvakantie is er aan onze kust terug heel wat te beleven. Wij zullen u dagelijks tijdens de veertiendaagse vakantie uit tips geven voor leuke dagen met het gezin. 

BREAKING

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezoekt deze namiddag vier scholen

BRUGGE - Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits brengt deze namiddag een bezoek aan vier scholen in Brugge. 

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

BREAKING

Nog tot en met zondag Lentekermis in Zele

ZELE - Nog tot en met zondag 25 maart is er lentekermis in Zele. Vandaag is er de jaarmarkt met prijskampen voor paarden. Door het mooie weer is er heel wat volk.  

BREAKING

Moeizaam verkeer op de snelweg richting binnenland na ongeval

OOSTKAMP - Op de E40 snelweg richting binnenland kwam het deze voormiddag tot een verkeersongeval ter hoogte van Oostkamp. 

BREAKING

De Ijshoeve viert hun 20 jarig bestaan met hun klanten

DAMME - De Ijshoeve van de familie Danneels bestaat binnenkort twintig jaar. Ze verwerken hun eigen melk in heerlijk roomijs maar ook in tal van zuiveldesserts.    

BREAKING

Heerlijk snoepen na school in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Vele volwassenen herinneren zich nog de kleine kruidenierswinkeltjes waar ze vroeger voor- of na schooltijd snoep gingen kopen. Dankzij Culi'nala in de Fortuinstraat in Siht-Kruis kan dat nu terug. 

Bekijk meer gerelateerde artikels