Regio

Brugse partij Groen bevraagt buurt Brieversweg - Doornhut

SINT-KRUIS - De Brugse oppositiepartij Groen heeft vandaag een bevraging gedaan van de omwonenden en gebruikers van het kruispunt Doornhut met de Brieversweg in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis.  

In 2012 had Karin Robert van Groen reeds een bevraging gedaan en toen koos de meerderheid er voor om de verkeerslichten ook over dag te laten functioneren. De verkeerslichten werden destijds uitgeschakeld omdat de bewoners van Eikenberg hadden vast gesteld dat er heel wat sluipverkeer gebruik maakte van hun straat. De bewoners van de Doornhut klagen vooral over het drukke verkeer en de vele bussen van De Lijn die niet langer meer de Beukenboslaan aandoen.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Dag van de sportclubs in Gemeentelijke Basisschool Het Spoor

SIJSELE - De gemeentelijike basisschool Het Spoor in Sijsele pakte vandaag woensdag uit met de dag van de sportclub. De leerlingen mochten in de outfit van hun favoriete sport naar school komen.    

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is het komend weekend kermis op en rond het Lindeplein. Er worden kermisattracties verwacht voor jong en oud met het eendjesspel van Ducky Los Piratos.  

BREAKING

Dilbeek kreeg titel van hartveilige gemeente

DILBEEK - De gemeente Dilbeek heeft de titel gekregen van hartveilige gemeente. Ze hebben verspreid over de gemeente zes AED toestellen hangen die mensenlevens kunnen redden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels