Regio

Brugse partij Groen bevraagt buurt Brieversweg - Doornhut

SINT-KRUIS - De Brugse oppositiepartij Groen heeft vandaag een bevraging gedaan van de omwonenden en gebruikers van het kruispunt Doornhut met de Brieversweg in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis.  

In 2012 had Karin Robert van Groen reeds een bevraging gedaan en toen koos de meerderheid er voor om de verkeerslichten ook over dag te laten functioneren. De verkeerslichten werden destijds uitgeschakeld omdat de bewoners van Eikenberg hadden vast gesteld dat er heel wat sluipverkeer gebruik maakte van hun straat. De bewoners van de Doornhut klagen vooral over het drukke verkeer en de vele bussen van De Lijn die niet langer meer de Beukenboslaan aandoen.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Groen licht voor cohousingproject Eikenberg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Het Brugse schepencollege heeft groen licht gegeven voor de realisatie van een cohousingproject aan de Eikenberg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Toeristisch seizoen in Westerlo start met Foodfestival

WESTERLO - Het toeristisch seizoen in Westerlo zal dit jaar starten met het driedaagse Foodfestival op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april.  

BREAKING

Dagelijkse uit tips tijdens de Paasvakantie

KUST - Tijdens de komende Paasvakantie is er aan onze kust terug heel wat te beleven. Wij zullen u dagelijks tijdens de veertiendaagse vakantie uit tips geven voor leuke dagen met het gezin. 

BREAKING

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezoekt deze namiddag vier scholen

BRUGGE - Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits brengt deze namiddag een bezoek aan vier scholen in Brugge. 

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

BREAKING

Nog tot en met zondag Lentekermis in Zele

ZELE - Nog tot en met zondag 25 maart is er lentekermis in Zele. Vandaag is er de jaarmarkt met prijskampen voor paarden. Door het mooie weer is er heel wat volk.  

Bekijk meer gerelateerde artikels