Regio

Brugge plaatst op 17 verschillende locaties elektrische laadpalen

BRUGGE - Het schepencollege van Brugge heeft vorig jaar beslist om nieuwe elektrische laadpalen te plaatsen op zeventien verschillende locaties in de stad. Het gaat telkens om laadpalen met minimaal twee oplaadpunten. 

Ondertussen staan er al twaalf elektrische laadpalen in de Albert Serreynstraat in Sint-Andries, de Bargeweg in Brugge, de Brusselstraat in Zeebrugge, de Gerard Davidstraat in Kristus Koning, het Koningin Astridpark, de Lodewijk Coiseaukaai aan de randparking, de Magadalenastraat aan de randparking, de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke, de Moerkerkesteenweg Sint-Kruis, de Pol Dhondtstraat in Lissewege, de Rademakersstraat op de oude kazernesite en tenslotte de Stokerij in Dudzele.  De vijf plaaatsen waar nog laadpalen komen zijn de Boogschutterslaan Sint-Kruis, Dries in Assebroek, de Koning Albert I laan in Sint-Michiels, de Vismijnstraat in Zeebrugge en de Zandstraat in Sint-Andries.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Groen licht voor cohousingproject Eikenberg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Het Brugse schepencollege heeft groen licht gegeven voor de realisatie van een cohousingproject aan de Eikenberg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Toeristisch seizoen in Westerlo start met Foodfestival

WESTERLO - Het toeristisch seizoen in Westerlo zal dit jaar starten met het driedaagse Foodfestival op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april.  

BREAKING

Dagelijkse uit tips tijdens de Paasvakantie

KUST - Tijdens de komende Paasvakantie is er aan onze kust terug heel wat te beleven. Wij zullen u dagelijks tijdens de veertiendaagse vakantie uit tips geven voor leuke dagen met het gezin. 

BREAKING

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezoekt deze namiddag vier scholen

BRUGGE - Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits brengt deze namiddag een bezoek aan vier scholen in Brugge. 

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

BREAKING

Nog tot en met zondag Lentekermis in Zele

ZELE - Nog tot en met zondag 25 maart is er lentekermis in Zele. Vandaag is er de jaarmarkt met prijskampen voor paarden. Door het mooie weer is er heel wat volk.  

BREAKING

Moeizaam verkeer op de snelweg richting binnenland na ongeval

OOSTKAMP - Op de E40 snelweg richting binnenland kwam het deze voormiddag tot een verkeersongeval ter hoogte van Oostkamp. 

BREAKING

De Ijshoeve viert hun 20 jarig bestaan met hun klanten

DAMME - De Ijshoeve van de familie Danneels bestaat binnenkort twintig jaar. Ze verwerken hun eigen melk in heerlijk roomijs maar ook in tal van zuiveldesserts.    

Bekijk meer gerelateerde artikels