Regio

Brugge plaatst op 17 verschillende locaties elektrische laadpalen

BRUGGE - Het schepencollege van Brugge heeft vorig jaar beslist om nieuwe elektrische laadpalen te plaatsen op zeventien verschillende locaties in de stad. Het gaat telkens om laadpalen met minimaal twee oplaadpunten. 

Ondertussen staan er al twaalf elektrische laadpalen in de Albert Serreynstraat in Sint-Andries, de Bargeweg in Brugge, de Brusselstraat in Zeebrugge, de Gerard Davidstraat in Kristus Koning, het Koningin Astridpark, de Lodewijk Coiseaukaai aan de randparking, de Magadalenastraat aan de randparking, de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke, de Moerkerkesteenweg Sint-Kruis, de Pol Dhondtstraat in Lissewege, de Rademakersstraat op de oude kazernesite en tenslotte de Stokerij in Dudzele.  De vijf plaaatsen waar nog laadpalen komen zijn de Boogschutterslaan Sint-Kruis, Dries in Assebroek, de Koning Albert I laan in Sint-Michiels, de Vismijnstraat in Zeebrugge en de Zandstraat in Sint-Andries.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels