Regio

Brugge plaatst op 17 verschillende locaties elektrische laadpalen

BRUGGE - Het schepencollege van Brugge heeft vorig jaar beslist om nieuwe elektrische laadpalen te plaatsen op zeventien verschillende locaties in de stad. Het gaat telkens om laadpalen met minimaal twee oplaadpunten. 

Ondertussen staan er al twaalf elektrische laadpalen in de Albert Serreynstraat in Sint-Andries, de Bargeweg in Brugge, de Brusselstraat in Zeebrugge, de Gerard Davidstraat in Kristus Koning, het Koningin Astridpark, de Lodewijk Coiseaukaai aan de randparking, de Magadalenastraat aan de randparking, de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke, de Moerkerkesteenweg Sint-Kruis, de Pol Dhondtstraat in Lissewege, de Rademakersstraat op de oude kazernesite en tenslotte de Stokerij in Dudzele.  De vijf plaaatsen waar nog laadpalen komen zijn de Boogschutterslaan Sint-Kruis, Dries in Assebroek, de Koning Albert I laan in Sint-Michiels, de Vismijnstraat in Zeebrugge en de Zandstraat in Sint-Andries.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Dag van de sportclubs in Gemeentelijke Basisschool Het Spoor

SIJSELE - De gemeentelijike basisschool Het Spoor in Sijsele pakte vandaag woensdag uit met de dag van de sportclub. De leerlingen mochten in de outfit van hun favoriete sport naar school komen.    

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is het komend weekend kermis op en rond het Lindeplein. Er worden kermisattracties verwacht voor jong en oud met het eendjesspel van Ducky Los Piratos.  

BREAKING

Dilbeek kreeg titel van hartveilige gemeente

DILBEEK - De gemeente Dilbeek heeft de titel gekregen van hartveilige gemeente. Ze hebben verspreid over de gemeente zes AED toestellen hangen die mensenlevens kunnen redden.  

BREAKING

Nu zaterdag Levensloop in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt dit weekend de Levensloop gehouden ten voordele van de Stichting tegen Kanker. De start wordt nu zaterdag 23 september gegeven om 15 uur.  

Bekijk meer gerelateerde artikels