Regio

Brugge plaatst op 17 verschillende locaties elektrische laadpalen

BRUGGE - Het schepencollege van Brugge heeft vorig jaar beslist om nieuwe elektrische laadpalen te plaatsen op zeventien verschillende locaties in de stad. Het gaat telkens om laadpalen met minimaal twee oplaadpunten. 

Ondertussen staan er al twaalf elektrische laadpalen in de Albert Serreynstraat in Sint-Andries, de Bargeweg in Brugge, de Brusselstraat in Zeebrugge, de Gerard Davidstraat in Kristus Koning, het Koningin Astridpark, de Lodewijk Coiseaukaai aan de randparking, de Magadalenastraat aan de randparking, de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke, de Moerkerkesteenweg Sint-Kruis, de Pol Dhondtstraat in Lissewege, de Rademakersstraat op de oude kazernesite en tenslotte de Stokerij in Dudzele.  De vijf plaaatsen waar nog laadpalen komen zijn de Boogschutterslaan Sint-Kruis, Dries in Assebroek, de Koning Albert I laan in Sint-Michiels, de Vismijnstraat in Zeebrugge en de Zandstraat in Sint-Andries.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Zaterdagmarkt wordt verplaatst voor WK voetbal op Beursplein nu zaterdag

BRUGGE - De wekelijkse zaterdagmarkt zal deze week plaats vinden op het Zand, Vrijdagmarkt en de Boeveriestraat. Het Beursplein wordt immers ingenomen door de organisatoren van het WK voetbal voor de wedstrijd van de Rode Duivels van zaterdagnamiddag tegen Tunesië.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - Er wordt morgen mooi weer verwacht en het zal dan wellicht het ideale weertje zijn voor een lunch op het prachtige terras van het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. 

BREAKING

Nu zaterdag opening Leopold III plein in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge zijn de werken klaar op het Leopold III plein, het plein aan het station. Nu zaterdag zal het plein officieel ingehuldigd worden. 

BREAKING

Komend weekend Sint-Janskermis in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort Stad wordt komend weekend de jaarlijkse Sint-Janskermis gehouden met attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Morgen woensdag wordt het zomers warm

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag en de ganse volgende week zomers warm met telkens temperaturen tussen de 23 en 26 graden. Het weer wordt steeds beter in onze regio en de temperaturen warmer waarbij heel wat mensen kiezen voor een eigen zwembad in de tuin. 

BREAKING

Spoorlopers en storingen zorgden voor vertragingen op het spoor

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen waren er vandaag vertragingen. Spoorlopers zorgden voor hinder in Sint-Truiden en Mechelen, dit ondanks dure mediacampagnes van de spoorwegen. 

BREAKING

Zomer van het Station in Roeselare

ROESELARE - Op het vernieuwde Stationsplein in Roeselare zullen er de komende zomer heel wat optredens zijn van muziekgroepen. Op zaterdag 30 juni gaat alles van start met Soul op het plein met Man On Fire & The Soul Soldiers. 

Bekijk meer gerelateerde artikels