Regio

Brugge plaatst op 17 verschillende locaties elektrische laadpalen

BRUGGE - Het schepencollege van Brugge heeft vorig jaar beslist om nieuwe elektrische laadpalen te plaatsen op zeventien verschillende locaties in de stad. Het gaat telkens om laadpalen met minimaal twee oplaadpunten. 

Ondertussen staan er al twaalf elektrische laadpalen in de Albert Serreynstraat in Sint-Andries, de Bargeweg in Brugge, de Brusselstraat in Zeebrugge, de Gerard Davidstraat in Kristus Koning, het Koningin Astridpark, de Lodewijk Coiseaukaai aan de randparking, de Magadalenastraat aan de randparking, de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke, de Moerkerkesteenweg Sint-Kruis, de Pol Dhondtstraat in Lissewege, de Rademakersstraat op de oude kazernesite en tenslotte de Stokerij in Dudzele.  De vijf plaaatsen waar nog laadpalen komen zijn de Boogschutterslaan Sint-Kruis, Dries in Assebroek, de Koning Albert I laan in Sint-Michiels, de Vismijnstraat in Zeebrugge en de Zandstraat in Sint-Andries.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Slagerij Sam en Evelien gesloten vanaf woensdag 27 maart

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis gaat vanaf woensdag 27 maart met verlof. Ze zijn zeker nog open tot en met dinsdagmiddag.

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels