Regio

Nog tot en met zondag Carnavalkermis in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge wordt komend weekend carnaval gevierd. Op vrijdagnamiddag is er het kindercarnavalbal in zaal Albatros met de vekriezing van de jeugdprinses en jeugdprins en op zaterdag de stoet met vertrek aan de Rederskaai.  

Op het Marktplein van Zeebrugge vind je nog tot en met zondag de carnavalskermis waar heel wat attracties staan voor jong en oud. Waag je kans in het lunapark Playtime, al vele jaren een vast begrip op de kermissen. Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. Of schiet uw prijs bij Tir Stef. Er wordt mooi en zonnig weer verwacht komend weekend waarbij heel wat dagtoeristen verwacht worden maar ook mensen die nog snel een weekendje kust boeken.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels