Regio

Nog tot en met zondag Carnavalkermis in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge wordt komend weekend carnaval gevierd. Op vrijdagnamiddag is er het kindercarnavalbal in zaal Albatros met de vekriezing van de jeugdprinses en jeugdprins en op zaterdag de stoet met vertrek aan de Rederskaai.  

Op het Marktplein van Zeebrugge vind je nog tot en met zondag de carnavalskermis waar heel wat attracties staan voor jong en oud. Waag je kans in het lunapark Playtime, al vele jaren een vast begrip op de kermissen. Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. Of schiet uw prijs bij Tir Stef. Er wordt mooi en zonnig weer verwacht komend weekend waarbij heel wat dagtoeristen verwacht worden maar ook mensen die nog snel een weekendje kust boeken.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag start van de kermis in Wippelgem

WIPPELGEM  - In Wippelgem, deelgemeente van Evergem, start vandaag her kermisweekend. Er is heel wat te beleven. Tegerlijk zijn er ook de kermisattracties waaronder het lunapark Playersclub.  

BREAKING

Morgen zaterdag start van de kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout start morgen zaterdag de jaarlijkse kermis. Er zijn dertig attracties voor jong en oud te vinden op de Markt en de Burg.   

BREAKING

Morgen zaterdag grandioze opening van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis opent Lingerie Ultime morgen zaterdag de deuren. De zaak is te vinden in het vroegere pand van Boekhandel De Reyghere.    

BREAKING

Politie rekent man in voor vandalisme aan wagens in Hasselt

HASSELT - De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad heeft een 22 jarige man uit Aarschot ingerekend. De man wordt verdacht van autovandalisme in Hasselt.   

BREAKING

N382 volledig afgesloten in beide richtingen

OOIGEM - Door een ongeval ter hoogte van de Zwaantjesbrug in Ooigem is de N382 tussen Oostrozebeke en Waregem volledig afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.  

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Wie nog op zoek is naar een ideale locatie om te lunchen waar ze een kwalititeitsvolle en betaalbare lunch aanbieden, dan kunnen wij het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan aanbevelen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels