Regio

Nog tot en met zondag Carnavalkermis in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge wordt komend weekend carnaval gevierd. Op vrijdagnamiddag is er het kindercarnavalbal in zaal Albatros met de vekriezing van de jeugdprinses en jeugdprins en op zaterdag de stoet met vertrek aan de Rederskaai.  

Op het Marktplein van Zeebrugge vind je nog tot en met zondag de carnavalskermis waar heel wat attracties staan voor jong en oud. Waag je kans in het lunapark Playtime, al vele jaren een vast begrip op de kermissen. Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. Of schiet uw prijs bij Tir Stef. Er wordt mooi en zonnig weer verwacht komend weekend waarbij heel wat dagtoeristen verwacht worden maar ook mensen die nog snel een weekendje kust boeken.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: Brugse zwanen

BRUGGE - Brugge heeft sinds vele jaren een link met witte zwanen. Volgens een legende zou in 1488 beloofd geweest zijn om steeds lanchalzen of witte zwanen op de reien te houden. 

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

BREAKING

Vrijdag sluit café de Tijger in Jabbeke voor goed de deuren

JABBEKE - In Jabbeke worden het nog drukke dagen in café de Tijger. Nu vrijdag 25 mei sluit Marie-Jeanne immers de deuren van haar zaak.   

BREAKING

Morgen start 88e editie Baloise Tour

BUGGENHOUT - In Buggenhout start morgen de 88e editie van de Baloise Belgium Tour. De eerste rit start en komt aan in Buggenhout.  

BREAKING

Gezondheidsapotheek in juni op drie kermissen

LO-RENINGE/KOKSIJDE/NIEUWPOORT - De Gezondheidsapotheek van de familie Daelman, reeds vele jaren een begrip op de kermis en gekend voor hun oliebollen, appelbeignets en frieten, zal tijdens de maand juni te vinden zijn op drie verschillende kermissen. 

BREAKING

Eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen

YERSEKE/BLANKENBERGE - Het mosselseizoen kan starten want deze week worden nog de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen gelanceerd. 

BREAKING

Dodelijk ongeval in Torhout

TORHOUT - In de bocht van Wijnendale aan de Oostendestraat heeft zich de voorbije nacht een dodelijk verkeersongeval voor gedaan. Een 44 jarige man uit Menen had de controle verloren over zijn stuur en kwam in aanrijding met twee wagens. 

Bekijk meer gerelateerde artikels