Regio

Tuinkiosk in centrum Kortrijk moet volk lokken naar de Tuinexpo

KORTRIJK -  Onder de noemer Goesting in lente wordt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart de jaarlijkse tuinexpo gehouden in Kortrijk Xpo. 

De tuinkiosk in het centrum van Kortrjk doet de passanten reeds herinneren aan de tuinexpo. Op de expo vind je tal van standhouders met alles voor een mooie en afgewerkte tuin. Tal van specialisten kunnen u met raad en daad bijstaan. De tuinexpo is van vrijdag tot en met zondag gratis te  bezoeken. De organisatoren verwachten terug enkele duizenden bezoekers want iedereen verlangt toch naar een mooie tuin bij het begin van de lente.  

Bron: Foto©Kortrijk Xpo

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

BREAKING

Geslaagd wintervent van Carpa Fashion Zele

ZELE - In de Garage Van Doorsselaere in Zele werd het winterevent van Carpa Fashion gehouden. In aanwezigheid van heel wat gekende gezichten werd de nieuwe wintercollectie voorgesteld. 

BREAKING

Terug schaatspret in Knokke vanaf eind november

KNOKKE-HEIST - In Knokke opent op vrijdag 30 november de schaatspiste op het Verweeplein. Rond de schaatspiste vind je tal van chalets waar je van heerlijke drankjes en hapjes kan genieten.  

BREAKING

Ook Sluis pakt terug uit met ijspiste

SLUIS (NEDERLAND) - Ook het Zeeuwse grensstadje Sluis pakt dit jaar terug uit met een ijspiste op de Markt. Je zal er vanaf 14 december kunnen schaatsen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels