Regio

Donderdagmarkt Oostkamp trekt nog steeds heel wat volk

OOSTKAMP - De wekelijkse donderdagmarkt in Oostkamp is nog steeds een groot succes. Sinds 6 juni 2013 wordt de markt wekelijks gehouden. 

De gemeente Oostkamp ging toen in zee met de Brugse Marktkramersbond voor de organisatie. Zij slaagden er meteen in om van de wekelijkse markt een groot succes te maken. Het aanbod is bijzonder ruim met verse vis, bloemen en planten, zuivel en hoevekazen, ambachtelijke charcuterie, kippen en ribbetjes, brood en patisserie, olijven en kruiden, groenten en fruit, vers vlees, delicatessen,...teveel om allemaal op te noemen. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Hoog bezoek voor Restaurant Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - De familie Devriendt van de gekende horecazaak Oesterput in Blankenberge kreeg vandaag speciaal bezoek. Ze mochten niemand minder dan Monsieur Vranken verwelkomen in hun zaak. 

BREAKING

Treinen op spoorlijn 75 lopen vertraging op

BRUSSEL - De treinen op de spoorlijn 75 lopen sinds 20.55 uur vertraging op. 

BREAKING

Cercle Brugge staat 0-1 achter tegen Westerlo

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd om 16 uur de aftrap gegeven van de voetbalwedstrijd van Cercle Brugge tegen Westerlo. 

BREAKING

Inbrekers waren zaterdagnacht actief in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke waren in de nacht op zaterdag op zondag inbrekers actief. In de Kastanjebosstraat werd ingebroken in een woning.  

BREAKING

Inbrekers waren op pad in Leuven

LEUIVEN - De lokale politie van Leuven moest tijdens het weekend twee inbraken vaststellen. 

BREAKING

Aan 170 kilometer per uur en rode licht negeren

HASSELT/GENK - Een 19 jarige jongeman mocht op last van het Parket van Hasselt zijn rijbewijs voor vijftien dagen afgeven nadat hij de voorbije nacht aan hoge snelheid betrapt werd in Hasselt.    

BREAKING

Nu dinsdag jobbeurs in Veurne

VEURNE - In Furnevent in de Nijverheidsstraat in Veurne wordt nu dinsdag 27 februari van 10 tot 16.30 uur een jobbeurs gehouden. Er zijn 45 standhouders met bedrijven die uiteenlopende vacatures hebben.  

BREAKING

Seinstoring zorgde voor vertragingen op spoorlijn 59

BRUSSEL - De spoorwegen hebben een uur lang te kampen gehad met storingen van de seinen op de spoorlijn 59 tussen Lokeren en Beervelde.  

BREAKING

Bijna alle plaatsen ingevuld voor nieuwe zondagsmarkt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de terreinen van de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis start Marc Neirinck vanaf zondag 1 april met een wekelijkse marktdag.   

BREAKING

Na een zondagse wandeling nog gezellig genieten van een aperitief

SINT-KRUIS - Mike verwacht vandaag nog een drukke zondag in de aperobar Roots in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis. Het is de laatste zondag open voor het verlof. 

Bekijk meer gerelateerde artikels