Regio

Een romantische lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - Naar aanleiding van Valentijn zijn heel wat koppels vandaag  thuis, dit om hun liefde te vieren. Je kan kiezen voor een lunch op een romantische plaats in Brugge, dit in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge.  

De Valentijn lunch van deze middag bestaat uit een voorgerecht met een hartige toast en boschampignons en als hoofdgerecht kabeljauw met een rood korstje en champagne saus. Voor de lunch betaalt u 15 euro. Een tafelte reserveren kan op 050 31 13 00. Na de lunch kan je nog genieten van een heerlijke en romantische wandeling langs de reien met het Begijnhof en het Minnewater, vlak in de buurt van het restaurant.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Hoog bezoek voor Restaurant Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - De familie Devriendt van de gekende horecazaak Oesterput in Blankenberge kreeg vandaag speciaal bezoek. Ze mochten niemand minder dan Monsieur Vranken verwelkomen in hun zaak. 

BREAKING

Treinen op spoorlijn 75 lopen vertraging op

BRUSSEL - De treinen op de spoorlijn 75 lopen sinds 20.55 uur vertraging op. 

BREAKING

Cercle Brugge staat 0-1 achter tegen Westerlo

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd om 16 uur de aftrap gegeven van de voetbalwedstrijd van Cercle Brugge tegen Westerlo. 

BREAKING

Inbrekers waren zaterdagnacht actief in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke waren in de nacht op zaterdag op zondag inbrekers actief. In de Kastanjebosstraat werd ingebroken in een woning.  

BREAKING

Gekende vishandel Fieret te vinden op de marktdagen

SLUIS (NEDERLAND) - Heel wat West-Vlamingen trekken voor de aakoop van hun verse vis naar Fieret in het Zeeuwse winkelstadje Sluis. Deze vishandel pakt wekelijks uit met mooie promoties.  

BREAKING

Inbrekers waren op pad in Leuven

LEUIVEN - De lokale politie van Leuven moest tijdens het weekend twee inbraken vaststellen. 

BREAKING

Aan 170 kilometer per uur en rode licht negeren

HASSELT/GENK - Een 19 jarige jongeman mocht op last van het Parket van Hasselt zijn rijbewijs voor vijftien dagen afgeven nadat hij de voorbije nacht aan hoge snelheid betrapt werd in Hasselt.    

BREAKING

Nu dinsdag jobbeurs in Veurne

VEURNE - In Furnevent in de Nijverheidsstraat in Veurne wordt nu dinsdag 27 februari van 10 tot 16.30 uur een jobbeurs gehouden. Er zijn 45 standhouders met bedrijven die uiteenlopende vacatures hebben.  

Bekijk meer gerelateerde artikels