Regio

De Garve in Sint-Jozef pakt uit met unieke bistro formule

BRUGGE - In het OCMW-Mintus dienstencentrum De Garve in de Pannebekestraat in Sint-Jozef Brugge pakken ze vanaf nu uit met een unieke formule. Niet alleen 65 plussers kunnen er genieten van een wame maaltijd maar nu ook een breder publiek.    

Zij kunnen tussen 11.30 en 13 uur komen genieten van een lunch aan 8 euro. Er is keuze tussen vijf verschillende hoofdgerechten. Voor die acht euro krijg je een alcoholvrij aperitief, een hoofdgerecht en een dessert. Men hoeft voordien niet te reserveren. Voor de 65 plussers moeten ze twee dagen op voorhand bestellen en wordt de prijs van de maaltjid bepaald op basis van hun inkomen.  Voortaan kan je ook in de maaltijdwinkel componenten kopen gaande van aardappelen, groenten of vlees. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels