Regio

De Garve in Sint-Jozef pakt uit met unieke bistro formule

BRUGGE - In het OCMW-Mintus dienstencentrum De Garve in de Pannebekestraat in Sint-Jozef Brugge pakken ze vanaf nu uit met een unieke formule. Niet alleen 65 plussers kunnen er genieten van een wame maaltijd maar nu ook een breder publiek.    

Zij kunnen tussen 11.30 en 13 uur komen genieten van een lunch aan 8 euro. Er is keuze tussen vijf verschillende hoofdgerechten. Voor die acht euro krijg je een alcoholvrij aperitief, een hoofdgerecht en een dessert. Men hoeft voordien niet te reserveren. Voor de 65 plussers moeten ze twee dagen op voorhand bestellen en wordt de prijs van de maaltjid bepaald op basis van hun inkomen.  Voortaan kan je ook in de maaltijdwinkel componenten kopen gaande van aardappelen, groenten of vlees. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nederlanders dromen alweer van schaatstochten

NEDERLAND - Na enkele vriesnachten liggen al heel wat plassen dicht waarbij de schaatsmicrobe terug actief wordt. In Friesland hebben zich al heel wat Nederlanders op het ijs gewaagd. Het ligt echter nog niet dik genoeg.

BREAKING

Brugge onder een wit tapijt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vanmorgen al terug op pad om passende weerfoto's te maken voor het weerpraatje van Sabine. Hij trok naar het Stil Ende waar hij de zwanen kon fotograferen.

BREAKING

Deze middag lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge ligt er intussen al een mooi pakje sneeuw en is de stad momenteel bijzonder mooi. Over de middag kan je de warmte opzoeken in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Daar wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.  

BREAKING

Volle terrassen ondanks winterkou in Brugge

BRUGGE - Tegenwoordig zoeken de bezoekers aan Brugge de terrassen het ganse jaar door op. Vandaag was het extra koud maar toch gingen velen genieten op een terras in de zon.  

BREAKING

Groene Pluim in Tienen voor huisartsen op de fiets

TIENEN - De partij Groen in Tienen reikt jaarlijks de Groene Pluim uit. Daarbij mogen leden zich via een enquète uitdrukken aan wie ze de Groene Pluim willen geven.  

BREAKING

Vlaams Minister, Deputé en schepencollege Evergem helpen planten

BELZELE - Deze winter wordt er in Belzele acht hectare nieuw bos aangeplant. Tijdens het voorbije weekend werd beroep gedaan op heel wat vrijwilligers om te helpen. 

BREAKING

Dodelijk ongeval op de site van Unilin in Wielsbeke

WIELSBEKE - Op de site van het bedrijf Unilin in Wielsbeke deed zich over de middag een dodelijk ongeval voor. Een vrachtwagenchauffeur raakte gekneld en liep bijzonder zware verwondingen op. 

Bekijk meer gerelateerde artikels