Regio

Privé bewaking voor snelwegparkings

BRUSSEL - De Federale Overheid doet vanaf vanavond beroep op privé bewakingsfirma's die de parkings langs de snelweg E40 extra zullen bewaken. Het is de bedoeling dat zij snel vaststellingen kunnen doen en de wegpolitie kunnen inschakelen indien nodig.  

De mensensmokkelaars zijn niet bang van de politie want dat is nog gebleken in de nacht van maandag op dinsdag toen verschillende politievoertuigen een bestelwagen achtervolgden. De bestelwagen kon uiteindelijk over de grens richting Frankrijk vluchten.  

Bron: Foto©Federale Politie

Bekijk Ook

BREAKING

Tramverkeer zondagavond onderbroken op lijn 4 en 92 in Brussel

BRUSSEL - De MIVB kampte zondagavnod met hinder op de tramlijn 4 en 92. Er was geen tram verkeer mogelijk door schade aan een bovenleiding. 

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels