Regio

Oesters en bubbels ten voordele van de MUG Heli

DAMME - Rotaract afdeling Damme pakt op zondag 25 februari uit met Oesters en Bubbels in het Stadhuis van Damme, dit ten voordele van het goede doel, namelijk het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening die de MUG Heli in de lucht houden.   

Naast oesters en bubbels zijn er ook klassieke dranken, Damse gin en lekkere tapas. Voor een ticket van 15 euro krijgt u een glas champagne en een bordje oesters of tapas. Het event wordt van 11 tot 15 uur gehouden. Tickets kunnen gereserveerd worden via 0474 50 65 14. U helpt er mee de helikopter voor dringende medische tussenkomsten in de lucht te houden, die het  nog steeds moet doen zonder financiële steun van de overheid.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: Brugse zwanen

BRUGGE - Brugge heeft sinds vele jaren een link met witte zwanen. Volgens een legende zou in 1488 beloofd geweest zijn om steeds lanchalzen of witte zwanen op de reien te houden. 

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

BREAKING

Vrijdag sluit café de Tijger in Jabbeke voor goed de deuren

JABBEKE - In Jabbeke worden het nog drukke dagen in café de Tijger. Nu vrijdag 25 mei sluit Marie-Jeanne immers de deuren van haar zaak.   

BREAKING

Morgen start 88e editie Baloise Tour

BUGGENHOUT - In Buggenhout start morgen de 88e editie van de Baloise Belgium Tour. De eerste rit start en komt aan in Buggenhout.  

BREAKING

Gezondheidsapotheek in juni op drie kermissen

LO-RENINGE/KOKSIJDE/NIEUWPOORT - De Gezondheidsapotheek van de familie Daelman, reeds vele jaren een begrip op de kermis en gekend voor hun oliebollen, appelbeignets en frieten, zal tijdens de maand juni te vinden zijn op drie verschillende kermissen. 

BREAKING

Eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen

YERSEKE/BLANKENBERGE - Het mosselseizoen kan starten want deze week worden nog de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen gelanceerd. 

BREAKING

Dodelijk ongeval in Torhout

TORHOUT - In de bocht van Wijnendale aan de Oostendestraat heeft zich de voorbije nacht een dodelijk verkeersongeval voor gedaan. Een 44 jarige man uit Menen had de controle verloren over zijn stuur en kwam in aanrijding met twee wagens. 

BREAKING

Brand aan station van Blankenberge

BLANKENBERGE - De brandweer werd maandagavond opgeroepen voor een brand aan het station van Blankenberge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels