Regio

Oesters en bubbels ten voordele van de MUG Heli

DAMME - Rotaract afdeling Damme pakt op zondag 25 februari uit met Oesters en Bubbels in het Stadhuis van Damme, dit ten voordele van het goede doel, namelijk het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening die de MUG Heli in de lucht houden.   

Naast oesters en bubbels zijn er ook klassieke dranken, Damse gin en lekkere tapas. Voor een ticket van 15 euro krijgt u een glas champagne en een bordje oesters of tapas. Het event wordt van 11 tot 15 uur gehouden. Tickets kunnen gereserveerd worden via 0474 50 65 14. U helpt er mee de helikopter voor dringende medische tussenkomsten in de lucht te houden, die het  nog steeds moet doen zonder financiële steun van de overheid.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nederlanders dromen alweer van schaatstochten

NEDERLAND - Na enkele vriesnachten liggen al heel wat plassen dicht waarbij de schaatsmicrobe terug actief wordt. In Friesland hebben zich al heel wat Nederlanders op het ijs gewaagd. Het ligt echter nog niet dik genoeg.

BREAKING

Brugge onder een wit tapijt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vanmorgen al terug op pad om passende weerfoto's te maken voor het weerpraatje van Sabine. Hij trok naar het Stil Ende waar hij de zwanen kon fotograferen.

BREAKING

Deze middag lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge ligt er intussen al een mooi pakje sneeuw en is de stad momenteel bijzonder mooi. Over de middag kan je de warmte opzoeken in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Daar wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.  

BREAKING

Volle terrassen ondanks winterkou in Brugge

BRUGGE - Tegenwoordig zoeken de bezoekers aan Brugge de terrassen het ganse jaar door op. Vandaag was het extra koud maar toch gingen velen genieten op een terras in de zon.  

BREAKING

Groene Pluim in Tienen voor huisartsen op de fiets

TIENEN - De partij Groen in Tienen reikt jaarlijks de Groene Pluim uit. Daarbij mogen leden zich via een enquète uitdrukken aan wie ze de Groene Pluim willen geven.  

BREAKING

Vlaams Minister, Deputé en schepencollege Evergem helpen planten

BELZELE - Deze winter wordt er in Belzele acht hectare nieuw bos aangeplant. Tijdens het voorbije weekend werd beroep gedaan op heel wat vrijwilligers om te helpen. 

BREAKING

Dodelijk ongeval op de site van Unilin in Wielsbeke

WIELSBEKE - Op de site van het bedrijf Unilin in Wielsbeke deed zich over de middag een dodelijk ongeval voor. Een vrachtwagenchauffeur raakte gekneld en liep bijzonder zware verwondingen op. 

BREAKING

Marktkramers al vroeg op pad ondanks de koude

NINOVE - De marktkramers zijn ondanks de koude deze week dagelijks vroeg uit de veren om tijdig op de markt te staan met hun verse producten. 

BREAKING

Aannemers en loonwerkers worden naast gemeentepersoneel mee ingeschakeld voor strooien wegen

VLAANDEREN - Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de komende nacht alle middelen inzetten om de wegen en bruggen sneeuw- en ijsvrij te houden. De verwachtingen zijn dat de sneeuw op de koude rijweg zal blijven liggen.  

BREAKING

Verschillende bruggen in Brugge vanmorgen preventief gestrooid

BRUGGE - Ook in Brugge staan de strooidiensten klaar om de komde nacht uit te rijden. De voorbije nacht hebben ze preventief uitgereden om de hoge brugjes in het centrum te strooien. 

Bekijk meer gerelateerde artikels