Regio

Oesters en bubbels ten voordele van de MUG Heli

DAMME - Rotaract afdeling Damme pakt op zondag 25 februari uit met Oesters en Bubbels in het Stadhuis van Damme, dit ten voordele van het goede doel, namelijk het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening die de MUG Heli in de lucht houden.   

Naast oesters en bubbels zijn er ook klassieke dranken, Damse gin en lekkere tapas. Voor een ticket van 15 euro krijgt u een glas champagne en een bordje oesters of tapas. Het event wordt van 11 tot 15 uur gehouden. Tickets kunnen gereserveerd worden via 0474 50 65 14. U helpt er mee de helikopter voor dringende medische tussenkomsten in de lucht te houden, die het  nog steeds moet doen zonder financiële steun van de overheid.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Hoog bezoek voor Restaurant Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - De familie Devriendt van de gekende horecazaak Oesterput in Blankenberge kreeg vandaag speciaal bezoek. Ze mochten niemand minder dan Monsieur Vranken verwelkomen in hun zaak. 

BREAKING

Treinen op spoorlijn 75 lopen vertraging op

BRUSSEL - De treinen op de spoorlijn 75 lopen sinds 20.55 uur vertraging op. 

BREAKING

Cercle Brugge staat 0-1 achter tegen Westerlo

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd om 16 uur de aftrap gegeven van de voetbalwedstrijd van Cercle Brugge tegen Westerlo. 

BREAKING

Inbrekers waren zaterdagnacht actief in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke waren in de nacht op zaterdag op zondag inbrekers actief. In de Kastanjebosstraat werd ingebroken in een woning.  

BREAKING

Gekende vishandel Fieret te vinden op de marktdagen

SLUIS (NEDERLAND) - Heel wat West-Vlamingen trekken voor de aakoop van hun verse vis naar Fieret in het Zeeuwse winkelstadje Sluis. Deze vishandel pakt wekelijks uit met mooie promoties.  

BREAKING

Inbrekers waren op pad in Leuven

LEUIVEN - De lokale politie van Leuven moest tijdens het weekend twee inbraken vaststellen. 

BREAKING

Aan 170 kilometer per uur en rode licht negeren

HASSELT/GENK - Een 19 jarige jongeman mocht op last van het Parket van Hasselt zijn rijbewijs voor vijftien dagen afgeven nadat hij de voorbije nacht aan hoge snelheid betrapt werd in Hasselt.    

BREAKING

Nu dinsdag jobbeurs in Veurne

VEURNE - In Furnevent in de Nijverheidsstraat in Veurne wordt nu dinsdag 27 februari van 10 tot 16.30 uur een jobbeurs gehouden. Er zijn 45 standhouders met bedrijven die uiteenlopende vacatures hebben.  

Bekijk meer gerelateerde artikels