Regio

Sterke vertraging op tramlijn 81 door defecte tram

BRUSSEL - Het tramverkeer van de MIVB heeft momenteel te kampen met sterke vertragingen op de tramlijn 81. 

De oorzaak van de vertraging is een defecte tram op deze lijn die het andere tramverkeer hindert. De defecte tram zal weggesleept worden van op de sporen. 

Bron: Foto©MIVB

Bekijk Ook

BREAKING

Zaterdagmarkt wordt verplaatst voor WK voetbal op Beursplein nu zaterdag

BRUGGE - De wekelijkse zaterdagmarkt zal deze week plaats vinden op het Zand, Vrijdagmarkt en de Boeveriestraat. Het Beursplein wordt immers ingenomen door de organisatoren van het WK voetbal voor de wedstrijd van de Rode Duivels van zaterdagnamiddag tegen Tunesië.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - Er wordt morgen mooi weer verwacht en het zal dan wellicht het ideale weertje zijn voor een lunch op het prachtige terras van het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. 

BREAKING

Nu zaterdag opening Leopold III plein in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge zijn de werken klaar op het Leopold III plein, het plein aan het station. Nu zaterdag zal het plein officieel ingehuldigd worden. 

BREAKING

Komend weekend Sint-Janskermis in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort Stad wordt komend weekend de jaarlijkse Sint-Janskermis gehouden met attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Morgen woensdag wordt het zomers warm

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag en de ganse volgende week zomers warm met telkens temperaturen tussen de 23 en 26 graden. Het weer wordt steeds beter in onze regio en de temperaturen warmer waarbij heel wat mensen kiezen voor een eigen zwembad in de tuin. 

BREAKING

Spoorlopers en storingen zorgden voor vertragingen op het spoor

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen waren er vandaag vertragingen. Spoorlopers zorgden voor hinder in Sint-Truiden en Mechelen, dit ondanks dure mediacampagnes van de spoorwegen. 

BREAKING

Zomer van het Station in Roeselare

ROESELARE - Op het vernieuwde Stationsplein in Roeselare zullen er de komende zomer heel wat optredens zijn van muziekgroepen. Op zaterdag 30 juni gaat alles van start met Soul op het plein met Man On Fire & The Soul Soldiers. 

BREAKING

Acht bestuurders sneller dan 139 kilometer per uur op de N60

DE PINTE - Op de N60 in De Pinte werd een grote verkeerscontrole gehouden waarbij heel wat wagens gecontroleerd werden op snelheid.  

BREAKING

Kinderen Zeepreventorium De Haan vullen bootjes voor Waterfront

DE HAAN/KUST - De kinderen van het Zeepreventorium in De Haan zullen de komende dagen de bootjes vullen met lucht die op vrijdagavond 29 juni te water zullen gelaten worden op de Noordzee van Zeebrugge tot in Oostende, over een afstand van 21 kilometer. 

Bekijk meer gerelateerde artikels