Regio

Dubbele langspeelfilm voorgesteld in CC De Dijk

BRUGGE - In het Cultureel Centrum de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg werden twee debuut langspeelfilms voorgesteld van Bo en Gustavo Catilina. Er was meer volk dan verwacht.    

Burgemeester Renaat Landuyt kwam de films Direction Lourdes en Bonnie en Clyde Copycats bekijken. Hij was vol waardering voor de manier waarbij Brugge in beeld kwam in deze film. 

Bron: Foto┬ęBogusCat

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zaterdag Levensloop in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt dit weekend de Levensloop gehouden ten voordele van de Stichting tegen Kanker. De start wordt nu zaterdag 23 september gegeven om 15 uur.  

BREAKING

Parfumerie Centrale, een pareltje onder de Brugse handelszaken

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce trekt door de stad Brugge op zoek naar paretljes. Het veertiende pareltje van Nella is de Parfumerie Centrale, een zaak gelegen in de Noordzandstraat.   

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende verwacht dit jaar 75 attracties

OOSTENDE - In Oostende is er terug de jaarlijkse Oktoterfoor van 5 oktober tot en met 4 november. Op de verschillende pleinen in Oostende zullen de vele  foorattracties te vinden zijn.  

BREAKING

Komend weekend kermis in Beernem

BEERNEM - In Beernem is er komend weekend kermis met atracties voor jong en oud. Er zijn  ook randactiviteiten bij de kermis.   

BREAKING

Nu zondag Vlaanderens grootste rommelmarkt in Brugge

BRUGGE - We kregen deze week een vraag van een lezer om in de toekomst de rommelmarkten meer aan te kondigen. Die rommelmarkten trekken nog steeds een massa volk. Nu zondag is er alvast de Vlaanderens grootste rommelmarkt, de Zandfeesten.  

BREAKING

Testen voor nieuwe tramlijn 8 van volgende week in Brussel

BRUSSEL - In Brussel nemen ze volgende week de nieuwe tramlijn 8 in gebruik. Nu zijn ze reeds aan het proef rijden met de trams. 

BREAKING

Federale Politie zet grote middelen in voor Club Brugge - Borussia Dortmund

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vanavond de Europese topper gespeeld tussen Club Brugge en Borussia Dortumund.   

Bekijk meer gerelateerde artikels