Regio

Dubbele langspeelfilm voorgesteld in CC De Dijk

BRUGGE - In het Cultureel Centrum de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg werden twee debuut langspeelfilms voorgesteld van Bo en Gustavo Catilina. Er was meer volk dan verwacht.    

Burgemeester Renaat Landuyt kwam de films Direction Lourdes en Bonnie en Clyde Copycats bekijken. Hij was vol waardering voor de manier waarbij Brugge in beeld kwam in deze film. 

Bron: Foto┬ęBogusCat

Bekijk Ook

BREAKING

Veel volk verwacht op de wekelijkse zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Op de zaterdagmarkt in Brugge op het Zand verwachten ze op deze zonnige herfstdag heel wat volk. 

BREAKING

Komend weekend wijnbeurs in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - Komend weekend wordt in het Hotel Restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels de wijnbeurs gehouden van Louise Brison. 

BREAKING

Komend weekend grote rommelmarkt in Merelbeke

MERELBEKE - In het KTA Merelbeke aan de Potaardeberg wordt dit weekend een grote rommelmarkt gehouden, dit op het gelijkvloers en de eerste verdieping. 

BREAKING

Postbedeling verstoord door nieuwe staking

BRUSSEL - De postbedeling verloopt vandaag verstoord omwile van een nieuwe staking die uitgebroken is in de verschillende sorteercentra. 

BREAKING

Nu zondag is Carrefour Market Sint-Kruis uitzonderlijk open

SINT-KRUIS - De nieuwe Carrefour Market aan de Maalsesteenweg met 2500 vierkante meter winkeloppervlakte is sinds woensdag open. Er lopen heel wat promotie acties.   

BREAKING

Libelle Winterfair van 21 tot 25 november in Mechelen

MECHELEN - Van woensdag 21 tot en met zondag 25 november wordt in de Nekkerhal in Mechelen de Libelle Winterfair gehouden met meer dan tweehonderd standhouders.  

BREAKING

Lissewege in de kijker op Facebookgroep The Bruges-Feeling

LISSEWEGE - De Brugse hobbyfotograaf heeft reeds meer dan vieduizend leden voor zijn Facebookgroep The Bruges-Feeling. Je kan er dagelijks genieten van heel wat mooie foto's van Brugge maar ook regelmatig van Lissewege. 

Bekijk meer gerelateerde artikels