Regio

Dubbele langspeelfilm voorgesteld in CC De Dijk

BRUGGE - In het Cultureel Centrum de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg werden twee debuut langspeelfilms voorgesteld van Bo en Gustavo Catilina. Er was meer volk dan verwacht.    

Burgemeester Renaat Landuyt kwam de films Direction Lourdes en Bonnie en Clyde Copycats bekijken. Hij was vol waardering voor de manier waarbij Brugge in beeld kwam in deze film. 

Bron: Foto┬ęBogusCat

Bekijk Ook

BREAKING

Groot-Brugge een tijd lang zonder straatverlichting

BRUGGE - Op socilale media kwamen er heel wat vragen en reacties waarom de straatverlichting vanavond niet functioneerde. Op de website van Eandis was er niets te vinden over een mogelijke storing.  

BREAKING

Morgen zotte maandag in Pittem

PITTEM - In Pittem wordt het morgen maandag gezellig druk voor de Zotte Maandag. Alle bewoners zijn dan op pad want niemand wil die dag missen.    

BREAKING

Brugge telt heel wat kwalitatieve winkels

BRUGGE - Nella Cioce en Diya Janssens trekken regelmatig de stad in om handelaars te bezoeken die echte kwaliteit en service bieden. Daarmee willen ze aantonen dat Brugge kwalitatieve handelszaken telt en het de moeite is om in Brugge te shoppen.  

BREAKING

Twintigjarige Oostendenaar ingerekend in station

OOSTENDE - Een 20 jarige Oostendenaar werd ingerekend in het station van Oostende. Hij was in het bezit van speed en cannabis.     

BREAKING

Volgend weekend kermis in Maldegem Kleit

MALDEGEM KLEIT - Volgend weekend is er het kermisweekend in Maldegem Kleit. De foorattracties staan er van zaterdag tot en met dinsdag.   

BREAKING

Op naar de 3500 likers op onze Facebook pagina

VLAANDEREN - Onze gratis nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag groeit verder. Toch hebben nog heel wat mensen de weg  nog niet gevonden. Vertel het aan uw vrienden en nodig ze uit  onze Facebook pagina te liken.  

BREAKING

Morgen maandag aan de kust te beleven

KUST - Ook morgen maandag wordt het terug een zomerse dag met temperaturen tot 28 graden. Het blijft nog tot eind van deze week droog. In Blankenberge kan je morgen voormiddag naar de wekelijkse marktdag. 

BREAKING

Heel wat buitenlandse specialiteiten op avondmarkt Mariakerke

OOSTENDE - Wie op zondagavond naar de wekelijkse avondmarkt trekt moet niet thuis eten. Op de avondmarkt zijn er heel wat speciamiteiten te proeven uit verschillende landen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels