Regio

Dubbele langspeelfilm voorgesteld in CC De Dijk

BRUGGE - In het Cultureel Centrum de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg werden twee debuut langspeelfilms voorgesteld van Bo en Gustavo Catilina. Er was meer volk dan verwacht.    

Burgemeester Renaat Landuyt kwam de films Direction Lourdes en Bonnie en Clyde Copycats bekijken. Hij was vol waardering voor de manier waarbij Brugge in beeld kwam in deze film. 

Bron: Foto┬ęBogusCat

Bekijk Ook

BREAKING

Bijna alle plaatsen ingevuld voor nieuwe zondagsmarkt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de terreinen van de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis start Marc Neirinck vanaf zondag 1 april met een wekelijkse marktdag.   

BREAKING

MUG Heli werd deze namiddag opgeroepen naar Zeeuws-Vlaanderen

AARDENBURG (NEDERLAND)/DE HAAN - De MUG Heli werd deze namiddag om 13.38 uur opgeroepen naar de Voorstraat in het Zeeuwse Aardenburg.   

BREAKING

Na een zondagse wandeling nog gezellig genieten van een aperitief

SINT-KRUIS - Mike verwacht vandaag nog een drukke zondag in de aperobar Roots in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis. Het is de laatste zondag open voor het verlof. 

BREAKING

Avanti wint met 84-62 cijfers tegen Koksijde

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vandaag hun wedstrijd terug gewonnen, dit met 84-62 cijfers. Het was een spannende wedstrijd.  

BREAKING

Keurslagerij Luc en Els vandaag de ganse dag open

SINT-KRUIS - In de Julius Dooghelaan in Sint-Kruis is Keurslagerij Luc en Els vandaag zondag nog de ganse dag open. 

BREAKING

Ook Stad Antwerpen verwacht hinder door staking ACOD

ANTWERPEN - Door de staking van het personeel aangesloten bij het ACOD verwacht ook de stad Antwerpen nu dinsdag hinder in hun dienstverlening.  

BREAKING

Mogelijk hinder door staking bij huisvuilophaling

DENDERMONDE - De stad Dendermonde heeft haar inwoners verwittigd dat er mogelijk hinder zal zijn bij de ophaling van afval nu dinsdag 27 februari. 

Bekijk meer gerelateerde artikels