Regio

Gratis naar het Kerst- en Nieuwjaarscircus in Antwerpen ?

ANTWERPEN - Het Circus Barones zal tjdens de kerstvakantie te vinden zijn met hun grote tent aan de parking Pidpa aan de Desguinlei-Singel in Antwerpen. 

Ze brengen er hun nieuwst voorstelling met artiesten uit tal van landen en paarden, pony's, kamelen en lama's voor de dierennummers. We hebben voor de voorstelling van vrijdag 29 december om 17.30 uur dertig gratis duo-tickets. Stuur uw naam, adres en vermelding actie Circus Baones/Het Nieuws Vandaag naar circusbarones.secretariaat2@gmail.com  en in copie redactie@hetnieuwsvandaag.be

Bron: Foto┬ęCircus Barones

Bekijk Ook

BREAKING

Dit weekend tal van kerstmarkten in Vlaanderen

VLAANDEREN - Dit weekend worden er in tal van steden en gemeenten kerstmarkten gehouden. 

BREAKING

Sterrenstoet trekt vandaag en morgen door Brugge

BRUGGE - In Brugge zal de jaarlijkse Sterrenstoet vandaag en morgen zondag door Brugge trekken. De stoet trekt reeds sinds 1932 door de Brugse straten en wordt nu georganiseerd door het Comité voor Iniitiatief.   

BREAKING

Gezellig tafelen aan de Damse Vaart op Kerstdag en Nieuwjaar

HOEKE - Voor chef Johan Verstraeten van het Restaurant Noorderlicht in Hoeke zal het op Kerstdag of Nieuwjaar geen rustdag zijn. De zaak is beide dagen gewoon open.     

BREAKING

Nu zondag kerstmarkt in Zele

ZELE - Nu zondag 17 december wordt er kerstmarkt gehouden in Zele. De kerstmarktgroep van het gemeentebestuur zocht verenigingen, plaatselijke handelaars, foorkramers en marktkramers voor de kerstmarkt. 

BREAKING

Dit weekend kunstzinnige kerstmarkt in Mechelen

MECHELEN - Tijdens het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 december zet het herenhuis Ixor hun deuren open voor een kunstzinnige kerstmarkt onder de naam Kerstkado.  

BREAKING

Morgen opendeur van modelappartement in bouwproject Molenkant

HARELBEKE - Op de vroegere site van de Ververij Groeninghe worden zes residenties opgetrokken met 1, 2 en 3 slaapkamers. 

BREAKING

Treinverkeer verstoord op spoorlijn 59

ANTWERPEN/SINT-NIKLAAS - Het treinverkeer op de spoorlijn 59 verloopt momenteel met vertraging. 

BREAKING

Brugse oppositie partijen vragen extra gemeenteraad over beurs- en congresgebouw

BRUGGE - De politieke oppositie partijen N-VA, Open VLD en Groen willen een extra gemeenteraad in Brugge krijgen waarop ze meer uitleg krijgen over de keuze voor het nieuwe beurs- en congresgebouw.  

BREAKING

Treinverkeer tussen Brugge en Gent dit weekend onderbroken

AALTER/BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent zal morgen zaterdag en zondag onderbroken zijn door de werken voor de nieuwe spoorwegbrug aan de Knesselaarsestraat en de Weitingstraat.  

Bekijk meer gerelateerde artikels