Regio

Nu zaterdag en zondag wijnbeurs Louise Brison in Hotel Weinebrugge

BRUGGE - In het Hotel Restaurant Weinebrugge wordt nu zaterdag en zondag de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Er komen terug heel wat Franse wijnboeren uit de verschillende regio's gekend voor hun heerlijke wijnen. Nieuw in het aanbod zijn de wijnen uit de Minervois in de Languedoc Roussillon van de Chateau de Bagnols. Voor de prijzenjagers is er 10% korting vanaf 24 flessen en 20% korting op de kelderrestjes. Op zondagnamiddag zijn er om 16 en 17 uur workshops foodpairing & wine met chef Kenny Danschotter. Verder zijn er twee dagen lang flessen wijn te winnen onder de bezoekers. Op zaterdag van 15 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 20 uur.    

Bron: Foto┬ęTourisme Minervois

Bekijk Ook

BREAKING

Opnieuw diefstallen van koperen regenpijpen aan kerken in Limburg

GENK - De lokale politie van de zone Carma moest tijdens het weekend terug meerdere diefstallen van koperen regenpijpen vaststellen aan kerken in Limburg.  

BREAKING

Holidaysuites noteerde dertig procent meer reservaties tijdens de eindejaarsfeesten

OOSTENDE - Holidaysuites die sind 2011 vakantieverblijven kan aanbieden aan de Franse en Belgische kust, merkt dat meer en meer Belgen niet meer thuis blijven in de periode rond Kerst en Nieuwjaar.     

BREAKING

Elf bestuurders onder invloed tijdens weekend zonder alcohol

EEKLO - Ondanks de vooraf aangekondigde acties in het weekend zonder alcohol hebben heel wat bestuurders genegeerd om onder invloed van alcohol achter het stuur te kruipen. 

BREAKING

Nu goedkoop in het voorjaar naar Frankrijk sporen

BRUSSEL - De Franse Spoorwegen SNCF is gestart met de verkoop van de goedkope biljetten voor reizen in het voorjaar. Nu kan er gereserveerd voor treinreizen tot 22 mei. 

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geserveerd aan 15 euro. 

BREAKING

Brandweer massaal uitgerukt na explosie op Paardenmarkt in Antwerpen

ANTWERPEN - Op de Paardenmarkt in Antwerpen is er vanavond een explosie geweest waarbij drie woningen schade hebben opgelopen. Er wordt momenteel gezocht naar twee of drie vermisten. 

BREAKING

Flower Design by Pascal is meer dan workshops alleen

SINT-KRUIS - De voormalige bakker Pascal Van Heerswynghels heeft de bakovens geruild voor een atelier en winkel van planten en bloemen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels