Regio

Nu zaterdag en zondag wijnbeurs Louise Brison in Hotel Weinebrugge

BRUGGE - In het Hotel Restaurant Weinebrugge wordt nu zaterdag en zondag de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Er komen terug heel wat Franse wijnboeren uit de verschillende regio's gekend voor hun heerlijke wijnen. Nieuw in het aanbod zijn de wijnen uit de Minervois in de Languedoc Roussillon van de Chateau de Bagnols. Voor de prijzenjagers is er 10% korting vanaf 24 flessen en 20% korting op de kelderrestjes. Op zondagnamiddag zijn er om 16 en 17 uur workshops foodpairing & wine met chef Kenny Danschotter. Verder zijn er twee dagen lang flessen wijn te winnen onder de bezoekers. Op zaterdag van 15 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 20 uur.    

Bron: Foto┬ęTourisme Minervois

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels