Regio

Nu zaterdag en zondag wijnbeurs Louise Brison in Hotel Weinebrugge

BRUGGE - In het Hotel Restaurant Weinebrugge wordt nu zaterdag en zondag de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Er komen terug heel wat Franse wijnboeren uit de verschillende regio's gekend voor hun heerlijke wijnen. Nieuw in het aanbod zijn de wijnen uit de Minervois in de Languedoc Roussillon van de Chateau de Bagnols. Voor de prijzenjagers is er 10% korting vanaf 24 flessen en 20% korting op de kelderrestjes. Op zondagnamiddag zijn er om 16 en 17 uur workshops foodpairing & wine met chef Kenny Danschotter. Verder zijn er twee dagen lang flessen wijn te winnen onder de bezoekers. Op zaterdag van 15 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 20 uur.    

Bron: Foto┬ęTourisme Minervois

Bekijk Ook

BREAKING

Dagelijkse uit tips tijdens de Paasvakantie

KUST - Tijdens de komende Paasvakantie is er aan onze kust terug heel wat te beleven. Wij zullen u dagelijks tijdens de veertiendaagse vakantie uit tips geven voor leuke dagen met het gezin. 

BREAKING

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezoekt deze namiddag vier scholen

BRUGGE - Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits brengt deze namiddag een bezoek aan vier scholen in Brugge. 

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

BREAKING

Nog tot en met zondag Lentekermis in Zele

ZELE - Nog tot en met zondag 25 maart is er lentekermis in Zele. Vandaag is er de jaarmarkt met prijskampen voor paarden. Door het mooie weer is er heel wat volk.  

BREAKING

Moeizaam verkeer op de snelweg richting binnenland na ongeval

OOSTKAMP - Op de E40 snelweg richting binnenland kwam het deze voormiddag tot een verkeersongeval ter hoogte van Oostkamp. 

BREAKING

De Ijshoeve viert hun 20 jarig bestaan met hun klanten

DAMME - De Ijshoeve van de familie Danneels bestaat binnenkort twintig jaar. Ze verwerken hun eigen melk in heerlijk roomijs maar ook in tal van zuiveldesserts.    

BREAKING

Heerlijk snoepen na school in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Vele volwassenen herinneren zich nog de kleine kruidenierswinkeltjes waar ze vroeger voor- of na schooltijd snoep gingen kopen. Dankzij Culi'nala in de Fortuinstraat in Siht-Kruis kan dat nu terug. 

Bekijk meer gerelateerde artikels