Regio

Nu zaterdag en zondag wijnbeurs Louise Brison in Hotel Weinebrugge

BRUGGE - In het Hotel Restaurant Weinebrugge wordt nu zaterdag en zondag de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Er komen terug heel wat Franse wijnboeren uit de verschillende regio's gekend voor hun heerlijke wijnen. Nieuw in het aanbod zijn de wijnen uit de Minervois in de Languedoc Roussillon van de Chateau de Bagnols. Voor de prijzenjagers is er 10% korting vanaf 24 flessen en 20% korting op de kelderrestjes. Op zondagnamiddag zijn er om 16 en 17 uur workshops foodpairing & wine met chef Kenny Danschotter. Verder zijn er twee dagen lang flessen wijn te winnen onder de bezoekers. Op zaterdag van 15 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 20 uur.    

Bron: Foto┬ęTourisme Minervois

Bekijk Ook

BREAKING

Van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 augustus Dudzele kermis

DUDZELE - Wij verwelkomen vandaag het Feestomité Dudzele als nieuwe adverteerder. De komende dagen verneem je meer over Dudzele kermis.  

BREAKING

Syndicale actie zorgt voor hinder busverkeer in Vlaams Brabant

BRABANT - Heel wat buschauffeurs die tewerkgesteld zijn bij onderaannemer Staca hebben vandaag het werk neer gelegd. Ze willen een oplossing voor de werkdruk.   

BREAKING

De Lijn houdt vandaag controle op drie buslijnen

VLAANDEREN - Op drie verschillende buslijnen houdt De Lijn momenteel een controle op de vervoersbewijzen.  

BREAKING

Interbad lokt heel wat volk tijdens warme dagen

SINT-KRUIS - Door de lange warme periode zoeken heel wat jongeren afkoeling op. Ze kiezen dan ook voor een duikje in het Interbad zwembad. 

BREAKING

Morgen avond Wijklanken aan het Gildenhuis in Sint-Kruis

BRUGGE - Op dinsdagavonden is er wekelijks Wijklanken waarbij ook optredens en concerten gehouden worden in de deelgemeenten. 

BREAKING

Devooght Vleeswaren op de markten aan zee

KUST - Kristof Devooght trekt met zijn ambachtelijke vleeswaren rond naar de markten aan zee. Hij is gekend voor zijn droge worst en de hammetjes. Hij verkoopt op zijn stand ook de Torhoutse mosterd van Wostyn die door heel wat chefs gebruikt wordt in de keuken.  

BREAKING

Een heerlijke smoothie, granola of vers geperst fruit

BRUGGE - De smoothiebar op het Simon Stevinplein in Brugge is een groot succes. De Bruggelingen vinden de weg en hebben al meerdere soorten geproefd. 

Bekijk meer gerelateerde artikels