Regio

Nu zaterdag en zondag wijnbeurs Louise Brison in Hotel Weinebrugge

BRUGGE - In het Hotel Restaurant Weinebrugge wordt nu zaterdag en zondag de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Er komen terug heel wat Franse wijnboeren uit de verschillende regio's gekend voor hun heerlijke wijnen. Nieuw in het aanbod zijn de wijnen uit de Minervois in de Languedoc Roussillon van de Chateau de Bagnols. Voor de prijzenjagers is er 10% korting vanaf 24 flessen en 20% korting op de kelderrestjes. Op zondagnamiddag zijn er om 16 en 17 uur workshops foodpairing & wine met chef Kenny Danschotter. Verder zijn er twee dagen lang flessen wijn te winnen onder de bezoekers. Op zaterdag van 15 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 20 uur.    

Bron: Foto┬ęTourisme Minervois

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag gaat tiende editie van Winterland Hasselt van start

HASSELT - Op het Kolonel Dusartplein in Hasselt gaat vandaag het winterse event Winterland van start. 

BREAKING

Deze middag na de markt een heerlijke stoverij met frietjes in Brugge

BRUGGE - Na de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door kan je deze middag in het resaurant B-In op de site Oud Sint-Jan genieten van een heerlijke lunch aan vijftien euro. 

BREAKING

Nieuw stadhuis Hasselt klaar tegen augustus 2018

HASSELT - De werken voor de bouw van het nieuw stadhuis van Hasselt schieten goed op. Het gebouw komt op de site van de Oude Rijkswachtkazerne aan de Guffenslaan wat vlot toegangelijk is.  

BREAKING

Stad Geel investeert in nieuwe verlichting in de Veestraat

GEEL - De stad Geel investeert zesduizend euro in nieuwe verlichting in de Veestraat.   

BREAKING

Nieuwe parking in Mol vanaf nu woensdag in gebruik

MOL - De voormalige personeelsparking van de lokale politie in de Hofstraat in Mol wordt vanaf woensdag 22 november een openbare parking.  

BREAKING

Steur vandaag in Zeebrugge verkocht ten voordele van Kom op tegen Kanker

ZEEBRUGGE - In de Vlaamse Visveiling in Zeebrugge werd vandaag 130 kilogram steur verkocht ten voordele van de actie Kom op tegen Kanker.  

BREAKING

Nieuwe Delhaize Sint-Katelijne Waver is open voor het publiek

SINT-KATELIJNE WAVER - In Sint-Katelijne Waver is de nieuwe Delhaize terug open voor het publiek, dit na negen maanden werken waarbij de winkel totaal gerenoveerd werd.  

Bekijk meer gerelateerde artikels