Regio

MUG Heli deze voormiddag reeds tweemaal ingezet

BRUGGE - De MUG Heli, wekelijks op woensdagavond te zien op VTM in het programma Helden van Hier in de lucht, werd deze voormiddag reeds tweemaal opgeroepen, dit naar Ichtegem en Damme.  

Intussen hebben reeds velen zich gemeld om geld in te zamelen tijdens de Warmste Week. Zo zal de KVLV van Ruddervoorde soep verkopen, Miete Confiete uit Assebroek zelfgebreide mutsen, het personeel van de Rechtbank van Eerste Aanleg Brugge verkoopt tal van zaken, ontbijten en pakt uit met een winterbarbecue, de KWB van Zandvoorde zal feestelijke soepen verkopen voor de eindejaarsfeesten, de Computerkliniek in Assebroek pakt uit met tombola waarbij een overnachting te winnen is in de Loire en de jeugdbrandweer van Wervik houdt een tombola om wat geld in te zamelen. Iedereen probeert haar of zijn steentje bij te dragen om de levensbelangrijke MUG Heli in de lucht te houden. Het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening moet het immers nog steeds rond krijgen zonder steun van de Vlaamse en Federale Overheid.     

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nederlanders dromen alweer van schaatstochten

NEDERLAND - Na enkele vriesnachten liggen al heel wat plassen dicht waarbij de schaatsmicrobe terug actief wordt. In Friesland hebben zich al heel wat Nederlanders op het ijs gewaagd. Het ligt echter nog niet dik genoeg.

BREAKING

Brugge onder een wit tapijt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vanmorgen al terug op pad om passende weerfoto's te maken voor het weerpraatje van Sabine. Hij trok naar het Stil Ende waar hij de zwanen kon fotograferen.

BREAKING

Deze middag lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge ligt er intussen al een mooi pakje sneeuw en is de stad momenteel bijzonder mooi. Over de middag kan je de warmte opzoeken in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Daar wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.  

BREAKING

Volle terrassen ondanks winterkou in Brugge

BRUGGE - Tegenwoordig zoeken de bezoekers aan Brugge de terrassen het ganse jaar door op. Vandaag was het extra koud maar toch gingen velen genieten op een terras in de zon.  

BREAKING

Groene Pluim in Tienen voor huisartsen op de fiets

TIENEN - De partij Groen in Tienen reikt jaarlijks de Groene Pluim uit. Daarbij mogen leden zich via een enquète uitdrukken aan wie ze de Groene Pluim willen geven.  

BREAKING

Vlaams Minister, Deputé en schepencollege Evergem helpen planten

BELZELE - Deze winter wordt er in Belzele acht hectare nieuw bos aangeplant. Tijdens het voorbije weekend werd beroep gedaan op heel wat vrijwilligers om te helpen. 

BREAKING

Dodelijk ongeval op de site van Unilin in Wielsbeke

WIELSBEKE - Op de site van het bedrijf Unilin in Wielsbeke deed zich over de middag een dodelijk ongeval voor. Een vrachtwagenchauffeur raakte gekneld en liep bijzonder zware verwondingen op. 

Bekijk meer gerelateerde artikels