Regio

Vandaag verkeersdag in school de Kantelberg

SINT-KRUIS - In de Vrije Basisschool de Kantelberg in Sint-Kruis werd vandaag een verkeersdag gehouden. Er stonden heel wat activiteiten op het programma.  

SINT-KRUIS - In de Vrije Basisschool de Kantelberg aan De Linde in Sint-Kruis stond de dag in het teken van verkeer met een fietscontrole, een fietsparcours om de nodige vertkeerstekens goed te leren kennen, een fietstocht, een meester op de fiets en een evacuatie van een schoolbus waarbij aangeleerd wordt hoe ze moeten reageren mocht er ooit iets gebeuren. De Brugse schepen Franky Demon liep alvast langs op de school in Male om te zien wat de leerlingen aangeleer werd.   

Bron: Foto©VBS De Kantelberg

Bekijk Ook

BREAKING

Opnieuw diefstallen van koperen regenpijpen aan kerken in Limburg

GENK - De lokale politie van de zone Carma moest tijdens het weekend terug meerdere diefstallen van koperen regenpijpen vaststellen aan kerken in Limburg.  

BREAKING

Holidaysuites noteerde dertig procent meer reservaties tijdens de eindejaarsfeesten

OOSTENDE - Holidaysuites die sind 2011 vakantieverblijven kan aanbieden aan de Franse en Belgische kust, merkt dat meer en meer Belgen niet meer thuis blijven in de periode rond Kerst en Nieuwjaar.     

BREAKING

Elf bestuurders onder invloed tijdens weekend zonder alcohol

EEKLO - Ondanks de vooraf aangekondigde acties in het weekend zonder alcohol hebben heel wat bestuurders genegeerd om onder invloed van alcohol achter het stuur te kruipen. 

BREAKING

Nu goedkoop in het voorjaar naar Frankrijk sporen

BRUSSEL - De Franse Spoorwegen SNCF is gestart met de verkoop van de goedkope biljetten voor reizen in het voorjaar. Nu kan er gereserveerd voor treinreizen tot 22 mei. 

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geserveerd aan 15 euro. 

BREAKING

Brandweer massaal uitgerukt na explosie op Paardenmarkt in Antwerpen

ANTWERPEN - Op de Paardenmarkt in Antwerpen is er vanavond een explosie geweest waarbij drie woningen schade hebben opgelopen. Er wordt momenteel gezocht naar twee of drie vermisten. 

BREAKING

Flower Design by Pascal is meer dan workshops alleen

SINT-KRUIS - De voormalige bakker Pascal Van Heerswynghels heeft de bakovens geruild voor een atelier en winkel van planten en bloemen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels