Regio

Vandaag verkeersdag in school de Kantelberg

SINT-KRUIS - In de Vrije Basisschool de Kantelberg in Sint-Kruis werd vandaag een verkeersdag gehouden. Er stonden heel wat activiteiten op het programma.  

SINT-KRUIS - In de Vrije Basisschool de Kantelberg aan De Linde in Sint-Kruis stond de dag in het teken van verkeer met een fietscontrole, een fietsparcours om de nodige vertkeerstekens goed te leren kennen, een fietstocht, een meester op de fiets en een evacuatie van een schoolbus waarbij aangeleerd wordt hoe ze moeten reageren mocht er ooit iets gebeuren. De Brugse schepen Franky Demon liep alvast langs op de school in Male om te zien wat de leerlingen aangeleer werd.   

Bron: Foto©VBS De Kantelberg

Bekijk Ook

BREAKING

Toeristisch seizoen in Westerlo start met Foodfestival

WESTERLO - Het toeristisch seizoen in Westerlo zal dit jaar starten met het driedaagse Foodfestival op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april.  

BREAKING

Dagelijkse uit tips tijdens de Paasvakantie

KUST - Tijdens de komende Paasvakantie is er aan onze kust terug heel wat te beleven. Wij zullen u dagelijks tijdens de veertiendaagse vakantie uit tips geven voor leuke dagen met het gezin. 

BREAKING

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezoekt deze namiddag vier scholen

BRUGGE - Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits brengt deze namiddag een bezoek aan vier scholen in Brugge. 

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

BREAKING

Nog tot en met zondag Lentekermis in Zele

ZELE - Nog tot en met zondag 25 maart is er lentekermis in Zele. Vandaag is er de jaarmarkt met prijskampen voor paarden. Door het mooie weer is er heel wat volk.  

BREAKING

Moeizaam verkeer op de snelweg richting binnenland na ongeval

OOSTKAMP - Op de E40 snelweg richting binnenland kwam het deze voormiddag tot een verkeersongeval ter hoogte van Oostkamp. 

BREAKING

De Ijshoeve viert hun 20 jarig bestaan met hun klanten

DAMME - De Ijshoeve van de familie Danneels bestaat binnenkort twintig jaar. Ze verwerken hun eigen melk in heerlijk roomijs maar ook in tal van zuiveldesserts.    

Bekijk meer gerelateerde artikels