Regio

Win een waardebon van 50 euro voor Knokke Boat

KNOKKE-HEIST/ZEEBRUGGE/CADZAND - De komende dagen wordt verder mooi weer voorspeld en bij Knokke Boat is het dan ook bijzonder druk. Ze zijn actief in Zeebrugge, Knokke-Heist, Nieuwpoort en Cadzand.   

Je kan er een powerboot huren, wavekarten vanuit Cadzand of mee gaan met een rib op zeehondendiscovery naar Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de samenwerking met Knokke Boat mogen wij een waardebon van 50 euro weg schenken en ook u kan er kans op maken door enkel uw naam en adres te mailen naar redactie@hetnieuwsvandaag.be Komend weekend zullen wij de naam van de winnaar bekend maken. De familie Beke uit Gent waren al de eerdere winnaars. 

Bron: Foto©Knokke Boat

Bekijk Ook

BREAKING

Inwoners van Aalter uur lang zonder stroom

AALTER - In Aalter is er deze voormiddag een uur lang geen stroom geweest voor vele gezinnen. Het ging om een stroomonderbreking bij Eandis.  

BREAKING

vzw Glek bezorgde geplaatste kinderen en jongeren onvergetelijke momenten

BREDENE - De vzw Glek van Charlotte Govaert heeft gisteren donderdag gezorgd voor onvergetelijke momenten bij 309 geplaatste kinderen en jongeren die een mega feest hebben beleefd.  

BREAKING

Gemeente Duffel vierde jubilarissen

DUFFEL - Het gemeentebestuur van Duffel heeft vandaag de jubilarissen ontvangen die in de maand juli 50 of 65 jaar gehuwd waren.   

BREAKING

Fossielenkerkhof aangetroffen voor de kust van Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het onderzoeksschip Simon Stevin werd ingezet voor het onderzoek naar het fossielenkerkhof voor de kust van Zeebrugge.  

BREAKING

Claudine Janssens uitgeroepen als nieuwe visambassadrice

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge werd dinsdag het jaarlijkse Festival van de Noordzee gehouden dat ondanks het slechte weer tot de middag toch heel wat volk lokte. 

BREAKING

Vrouw uit Tongeren om het leven gekomen bij aanslag in Barcelona

TONGEREN/BARCELONA - In het Spaanse Barcelona is deze namdidag om 17.15 uur een aanslag gebeurd waarbij een witte bestelwagen ingereden is op de menigte op de Ramblas.   

BREAKING

Politie Buggenhout-Lebbeke verkoopt wagens en motoren via veiling

LEBBEKE - De lokale politie van de zone Buggenhout-Lebbeke gaat met de veilingsite IO Auctions in zee om wat materiaal te verkopen waaronder twee wagens en twee motoren.  

BREAKING

Jacqueline Collard stelt tijdens de maand september in Knokke-Zoute

KNOKKE-HEIST - De kunstenares Jacqueline Collard uit Dinant zal de ganse maand september haar werk tentoonstellen in de Galerie Vivaldi op de Zeedijk-Zoute in Knokke.   

Bekijk meer gerelateerde artikels