Regio

Win een waardebon van 50 euro voor Knokke Boat

KNOKKE-HEIST/ZEEBRUGGE/CADZAND - De komende dagen wordt verder mooi weer voorspeld en bij Knokke Boat is het dan ook bijzonder druk. Ze zijn actief in Zeebrugge, Knokke-Heist, Nieuwpoort en Cadzand.   

Je kan er een powerboot huren, wavekarten vanuit Cadzand of mee gaan met een rib op zeehondendiscovery naar Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de samenwerking met Knokke Boat mogen wij een waardebon van 50 euro weg schenken en ook u kan er kans op maken door enkel uw naam en adres te mailen naar redactie@hetnieuwsvandaag.be Komend weekend zullen wij de naam van de winnaar bekend maken. De familie Beke uit Gent waren al de eerdere winnaars. 

Bron: Foto©Knokke Boat

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: Brugse zwanen

BRUGGE - Brugge heeft sinds vele jaren een link met witte zwanen. Volgens een legende zou in 1488 beloofd geweest zijn om steeds lanchalzen of witte zwanen op de reien te houden. 

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

BREAKING

Vrijdag sluit café de Tijger in Jabbeke voor goed de deuren

JABBEKE - In Jabbeke worden het nog drukke dagen in café de Tijger. Nu vrijdag 25 mei sluit Marie-Jeanne immers de deuren van haar zaak.   

BREAKING

Morgen start 88e editie Baloise Tour

BUGGENHOUT - In Buggenhout start morgen de 88e editie van de Baloise Belgium Tour. De eerste rit start en komt aan in Buggenhout.  

BREAKING

Gezondheidsapotheek in juni op drie kermissen

LO-RENINGE/KOKSIJDE/NIEUWPOORT - De Gezondheidsapotheek van de familie Daelman, reeds vele jaren een begrip op de kermis en gekend voor hun oliebollen, appelbeignets en frieten, zal tijdens de maand juni te vinden zijn op drie verschillende kermissen. 

BREAKING

Eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen

YERSEKE/BLANKENBERGE - Het mosselseizoen kan starten want deze week worden nog de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen gelanceerd. 

BREAKING

Dodelijk ongeval in Torhout

TORHOUT - In de bocht van Wijnendale aan de Oostendestraat heeft zich de voorbije nacht een dodelijk verkeersongeval voor gedaan. Een 44 jarige man uit Menen had de controle verloren over zijn stuur en kwam in aanrijding met twee wagens. 

Bekijk meer gerelateerde artikels