Regio

Win een waardebon van 50 euro voor Knokke Boat

KNOKKE-HEIST/ZEEBRUGGE/CADZAND - De komende dagen wordt verder mooi weer voorspeld en bij Knokke Boat is het dan ook bijzonder druk. Ze zijn actief in Zeebrugge, Knokke-Heist, Nieuwpoort en Cadzand.   

Je kan er een powerboot huren, wavekarten vanuit Cadzand of mee gaan met een rib op zeehondendiscovery naar Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de samenwerking met Knokke Boat mogen wij een waardebon van 50 euro weg schenken en ook u kan er kans op maken door enkel uw naam en adres te mailen naar redactie@hetnieuwsvandaag.be Komend weekend zullen wij de naam van de winnaar bekend maken. De familie Beke uit Gent waren al de eerdere winnaars. 

Bron: Foto©Knokke Boat

Bekijk Ook

BREAKING

Elf nieuwe Q-labels in Brugse Ommeland

WEST-VLAANDEREN - Het provinciebedrijf Westtoer heeft elf Q labels uitgereikt aan toeristische ondernemers in het Brugse Ommeland. Nu zijn er in het Brugse Ommeland 44 ondernemingen met een dergelijk kwaliteitslabel.  

BREAKING

Vakbonden bij De Lijn willen vier dagen staken

MECHELEN/VLAANDEREN - De directie van De Lijn zal morgen aan tafel zitten met de vakbonden om een vierdaagse staking te voorkomen van het personeel.  

BREAKING

Kan Koning Luc Rotthier zich nu zondag tot Keizer schieten ?

RETIE - De Sint-Sebastiaansgilde houdt nu zondag 2 juli in Retie hun driejaarlijkse Koningsschieting. 

BREAKING

Gratis naar het Circus Italiano nu vrijdagavond in Waarschoot

WAARSCHOOT - Vrijdag eindigt het schooljaar en kan de grote vakantie starten voor alle kinderen en jongeren. Je kan de vakantie meteen schitterend starten met een avondje circus Italiano die een prachtig programma presenteren. Voor de voorstelling van vrijdagavond om 19 hebben wij tien gratis duo tickets, geldig voor twee personen. 

BREAKING

66 jarige fietser zwaar gewond na aanrijding in Blankenberge

BLANKENBERGE - Een 66 jarige man uit Blankenberge is vandaag zwaar gewond geraakt toen hij bij het dwarsen van de weg op het zebrapad aangereden werd door een personenwagen bestuurd door een 53 jarige man uit Blankenberge.  

BREAKING

Terug twee drenkelingen in Oostende

OOSTENDE - Er was vandaag melding van twee drenkelingen voor de kust van Oostende. Twee meisjes uit Wallonië waren in problemen geraakt ter hoogte van de strekdam, een verboden zone voor zwemmers.   

BREAKING

Nu vrijdag start Sint-Pieterskermis

BRUGGE - In Sint-Pieters start nu vrijdag 30 juni de driedaagse kermis. De komende dagen verneemt u meer over het programma. Vandaag krijgt u meer informatie over de eerste avond. 

BREAKING

Kopjesdagen in Eernegem waren grandioos succes

EERNEGEM - De Kopjesdagen in Eernegem zijn mede door het mooie weer een fantatisch groot succes geworden. Er waren duizenden bezoekers.  

BREAKING

Jeroen Meus trekt tijdens de zomer op locatie

VLAANDEREN - De topkok Jeroen Meus verlaat zijn vaste keuken en trekt tijdens de zomermaanden op locatie waar hij telkens zal werken met streekproducten.  

BREAKING

Interbad pakt deze zomer uit met tal van acties

SINT-KRUIS - Het Interbad zwembad in Sint-Kruis pakt de komende zomer uit met tal van activiteiten. De ganse zomer lang houden wij u op de hoogte. 

Bekijk meer gerelateerde artikels