Regio

Landelijke Gilde en KVLV Oedelem pakken uit met fietssneukeltoer

OEDELEM - De Landelijke Gilde en de KVLV van Oedelem pakken op zondag 16 juli uit met hun fietssneukeltoer.      

Mogen ze dit jaar nog meer dan 600 fietsers verwelkomen dan bij de recordeditie van vorig jaar. Ze hopen althans van wel. De start is voorzien tussen 13 en 15 uur op de hoeve van de familie Vanpoucke in de Beverhoutsveldstraat in Oedelem. Onder weg zijn er drie stops op hoeves voor wat lekkers eigen van de hoeve. Eénmaal terug is er barbecue a volonté met groenten en sauzen. Deelnemen kost 18 euro. Inschrijven kan bij de bestuursleden van beide verenigingen of via de website http://www.lgoedelem.be 

Bron: FotoĀ©Landelijke Gilde Oedelem

Bekijk Ook

BREAKING

Interbad pakt deze zomer uit met tal van acties

SINT-KRUIS - Het Interbad zwembad in Sint-Kruis pakt de komende zomer uit met tal van activiteiten. De ganse zomer lang houden wij u op de hoogte. 

BREAKING

Octopuspalen aan schoolomgevingen in Tienen

TIENEN - De lokale politiezone van Tienen-Hoegaarden heeft Octopuspalen aangekocht die een plaats zullen krijgen in de buurt van scholen om de verkeersveiligheid te verhogen. 

BREAKING

Tip voor een leuke namiddag

ASSEBROEK - Een tip voor een leuke namiddag uit met de kinderen is de Kinderboerderij De Zeven Torentjes in Assebroek. Je kan er met de kinderen kennis maken met de verschillende dieren.   

BREAKING

Nieuwe sociale woongelegenheden op site den Tir in Assebroek

ASSEBROEK - Op de site van de vroegere schietstand vlakbij de Baron Ruzettelaan in Assebroek komen er sociale woningen en appartementen. 

BREAKING

Walibi investeert honderd miljoen euro in pretpark in Waver

WAVER - De directie van het pretpark Walibi in Waver zal honderd miljoen euro investeren in een grondige vernieuwing van het park en in nieuwe attracties.  

BREAKING

Met Vier in Bed te gast in b&b's in Spanje

VLAANDEREN - In de televisiereeks Met Vier in Bed op VTM zijn ze deze week te gast bij Vlamingen die een bed and breakfast runnen in Spanje.  

BREAKING

Binnenzwembad op provinciaal domein Puyenbroeck deze week gesloten voor onderhoud

WACHTEBEKE - Het binnenzwembad van het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke zal deze week gesloten zijn voor onderhoud. Het is de eerste maal dat het binnenbad in juni gesloten wordt. Anders wordt het onderhoud steeds in september gepland. 

BREAKING

NMBS is op zoek naar concessionaris voor station Mechelen-Nekkerspoel

MECHELEN - De NMBS is op zoek naar een concessionaris voor de vrije ruimtes van het station van Mechelen-Nekkerspoel. 

BREAKING

Drie Damse brouwerijen lanceren gezamenlijk bier De Stinker

DAMME - De brouwers van de drie Damse brouwerijen Siiphon Brewing, Bryggja en de Viven hebben samen een gezamenlijk bier gebouwen die de naam De Stinker krijgt, genoemd naar het Schipdonkkanaal.     

BREAKING

Komende week grootscheepse oefening in Antwerpse haven

ZEEBRUGGE/ANTWERPEN - In de haven van Zeebrugge wordt vanaf morgen tot en met virjdag 30 juni een grootscheepse havenbeshemingsoefening gehouden in Antwerpen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels