Regio

Landelijke Gilde en KVLV Oedelem pakken uit met fietssneukeltoer

OEDELEM - De Landelijke Gilde en de KVLV van Oedelem pakken op zondag 16 juli uit met hun fietssneukeltoer.      

Mogen ze dit jaar nog meer dan 600 fietsers verwelkomen dan bij de recordeditie van vorig jaar. Ze hopen althans van wel. De start is voorzien tussen 13 en 15 uur op de hoeve van de familie Vanpoucke in de Beverhoutsveldstraat in Oedelem. Onder weg zijn er drie stops op hoeves voor wat lekkers eigen van de hoeve. Eénmaal terug is er barbecue a volonté met groenten en sauzen. Deelnemen kost 18 euro. Inschrijven kan bij de bestuursleden van beide verenigingen of via de website http://www.lgoedelem.be 

Bron: FotoĀ©Landelijke Gilde Oedelem

Bekijk Ook

BREAKING

Restaurant B-In terug open na verlof

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-jan in Brugge is morgen dinsdag terug open na een deugddoend verlof voor het ganse team. Ze vliegen er morgen terug in met een dagelijkse lunch van dinsdag tot en met zaterdag. 

BREAKING

Lijst voor provincieraadsverkiezingen regio Brugge met 90% goedgekeurd

BRUGGE/TORHOUT - De leden van het CD&V kiesarrondissement Brugge hebben de voorstellijst van de CD&V goedgekeurd met 90% van de stemmen. 

BREAKING

Ruimteschip Baba Yega geland op speelplaats in Knokke

KNOKKE -HEIST - Er was deze voormiddag een grote consternatie op de Sint-Jansschool in Knokke. Toen de kinderen op de speelplaats kwamen werden ze compleet verrast.   

BREAKING

Infrabel organiseert een jobdag in Schaarbeek

SCHAARBEEK - Infrabel pakt nu zaterdag 24 maart om 9 uur uit met een jobdag in Schaarbeek. Ze zijn op zoek naar verschillende technische profielen. 

BREAKING

Werken gepland bij nacht op de ovonde langs de N16 in Puurs

PUURS - Langs de Rijksweg in Puurs zullen deze week in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer werken uitgevoerd worden aan de ovonde langs de N16.  

BREAKING

Alain en Peggy van Ducktail steunen project rond Bednet

BRUGGE/KNOKKE-HEIST - Alain en Peggy Dagraed van Ducktail hebben reeds vele jaren het hart op de juiste plaats. Ze hebben heel veel respect voor Bednet waarbij langdurig zieke kinderen onderwijs kunnen volgen van thuis. Nu pakt Bednet uit met een wedstrijd voor scholen.   

BREAKING

Captain Dirk veertig jaar actief in de horeca

ZEEBRUGGE - Dirk De Bruycker of beter gekend als Captain Dirk, plant op vrijdagavond 30 maart een heus feestje voor 40 jaar horeca. Het feestje vindt plaats in zijn cocktailbar Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge. 

BREAKING

Assebroekse priester in tv programma De Mol

ASSEBROEK - In heel wat Assebroekse horecazaken waaronder het Sportcafé Daverlo zal op zondag het populaire tv programma te volgen zijn. Eén van de kandidaten is immers pastoor Pieter Delanoy.    

BREAKING

Vier van de tien kandidaten in De Mol komen uit West-Vlaanderen

VILVOORDE - Volgende week zondag start op Vier het populaire programma De Mol. De televisiezender trok met tien kandidaten naar Mexico om de afleveringen in te blikken. 

BREAKING

Leesnacht in het Sint-Andreasinstituut in Brugge

BRUGGE - De leerlingen van het derde leerjaar van het Sint-Andeasinstituut Brugge hebben genoten van een leesnacht in het kader van de jeugdboekenmaand tijdens de maand maart.  

Bekijk meer gerelateerde artikels