Regio

Landelijke Gilde en KVLV Oedelem pakken uit met fietssneukeltoer

OEDELEM - De Landelijke Gilde en de KVLV van Oedelem pakken op zondag 16 juli uit met hun fietssneukeltoer.      

Mogen ze dit jaar nog meer dan 600 fietsers verwelkomen dan bij de recordeditie van vorig jaar. Ze hopen althans van wel. De start is voorzien tussen 13 en 15 uur op de hoeve van de familie Vanpoucke in de Beverhoutsveldstraat in Oedelem. Onder weg zijn er drie stops op hoeves voor wat lekkers eigen van de hoeve. Eénmaal terug is er barbecue a volonté met groenten en sauzen. Deelnemen kost 18 euro. Inschrijven kan bij de bestuursleden van beide verenigingen of via de website http://www.lgoedelem.be 

Bron: Foto©Landelijke Gilde Oedelem

Bekijk Ook

BREAKING

Meer dan duizend inwoners op de nieuwjaarsreceptie Oud Turnhout

OUD TURNHOUT - Op het prachtige domein Jeugdcentrum Zweepes Ven in Oud Turnhout hebben duizend inwoners zondag de nieuwjaarsdrink bijgewoond. Het zonnige weer zorgde er voor dat heel wat inwoners aanwezig waren om te toasten op het nieuwe jaar.   

BREAKING

Drie miljoen boekingen in één week tijd bij Ryanair

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een absoluut record gebroken. In één week tijd hebben ze drie miljoen boekingen genoteerd voor de komende twintig weken.   

BREAKING

Vakantiepark Zilverstrand in Mol komt in nieuwe handen

MOL - Het vakantiepark Zilverstrand in Mol komt in nieuwe handen. De Oostappen Groep heeft het ganse domein van 65 hectare natuur, water en strand overgelaten aan Euro Parcs.  

BREAKING

Offshore trafiek doet aantal scheepsbewegingen in Haven Oostende fors stijgen

OOSTENDE - De Haven van Oostende blik terug op een succesvol jaar. Niet enkel de offshore wind business draait op volle toeren maar ook de traditionele economische activiteiten houden stand. 

BREAKING

De telefoon stond roodgloeiend bij Kazou

BRUGGE - De telefoon bij Kazou stond tijdens het voorbije weekend roodgloeiend en de website draaide op volle toeren voor de start van de boekingen voor de zomervakanties.  

BREAKING

Wie heeft vermiste papegaai Joske gezien

MEERBEKE - In Meerbeke, een deelgemeente Ninove, is vandaag een papegaai weggevlogen van bij zijn baasjes. 

BREAKING

Het ideale geschenk voor een kraambezoek

BRUGGE - Je moet niet langer zoeken naar het gepaste geschenk voor een kraambezoek dankzij Febelicious uit de Fortuinstraat in Sint-Kruis. De zussen Evi en Saartje zorgen voor persoonlijke geschenken op basis van het geboortekaartje. 

BREAKING

Pepsico Veurne zoekt productie operatoren en techniekers

VEURNE - Het bedrijf Pepsico aan de Albert I laan waar chips bereid en verpakt wordt, is op zoek naar nieuwe krachten. Ze zijn op zoek naar productie operatoren en techniekers.   

BREAKING

Binnenvaart met 6,59 % gestegen in vergelijking met 2016

VLAANDEREN - Vlaams Minister van Mobiliteit Ben Weysts heeft vandaag de cijfers bekend gemaakt van de binnenvaart die het voorbije jaar een groei gekend heeft met 6,59%. Er werden 72 miljoen ton goederen vervoerd via de binnenvaart.  

BREAKING

File op E40 snelweg richting binnenland

AALTER/BEERNEM - Door het mooie weer was er vandaag behoorlijk wat volk aan zee. Het is nu file rijden richting binnenland.  

Bekijk meer gerelateerde artikels