Regio

Landelijke Gilde en KVLV Oedelem pakken uit met fietssneukeltoer

OEDELEM - De Landelijke Gilde en de KVLV van Oedelem pakken op zondag 16 juli uit met hun fietssneukeltoer.      

Mogen ze dit jaar nog meer dan 600 fietsers verwelkomen dan bij de recordeditie van vorig jaar. Ze hopen althans van wel. De start is voorzien tussen 13 en 15 uur op de hoeve van de familie Vanpoucke in de Beverhoutsveldstraat in Oedelem. Onder weg zijn er drie stops op hoeves voor wat lekkers eigen van de hoeve. Eénmaal terug is er barbecue a volonté met groenten en sauzen. Deelnemen kost 18 euro. Inschrijven kan bij de bestuursleden van beide verenigingen of via de website http://www.lgoedelem.be 

Bron: FotoĀ©Landelijke Gilde Oedelem

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen vrijdag aan zee te beleven

KUST - Morgen vrijdag is er aan de kust terug heel wat te beleven. Wij hebben voor de vele vakantiegangers en tweedeverblijvers terug een samenvatting gemaakt zodat ze hun dag kunnen plannen.   

BREAKING

Bestuurder gewond na ongeval in de Wellingstraat in Beernem

BEERNEM/ASSEBROEK - Een 34 jarige man uit Oostkamp is deze middag langs de Wellingstraat in Beernem de controle verloren over zijn stuur.   

BREAKING

Rouwregister geopend na het overlijden van voormalig burgemeester Ingelmunster

INGELMUNSTER - Het gemeentebestuur van Ingelmunster heeft een rouwregister geopend na het overlijden van voormalig burgemeester Rik Vankeirsbilck. 

BREAKING

Asfalteringswerken in Kortrijk volgende week

KORTRIJK - In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer starten volgende week maandag asfalteringswerken langs de N50 Doorniksesteenweg.   

BREAKING

Negentiende editie van Ol Thope in het Park

ASSEBROEK - Het Feestcomité Assebroek telt al af naar het kermisweekend op zaterdag 2 en zondag 3 september. Dan verwachten ze heel wat volk voor de 19e editie van Ol Thope in het Park, dit op de parking van het Atheneum Jan Fevijn in Assebroek.  

BREAKING

Morgen en zaterdag Lichtfeesten in Lissewege

LISSEWEGE - Brugge Plus organiseert morgen vrijdag en overmorgen zaterdag de jaarlijkse Lichtfeesten in het witte polderdorp. Beide dagen worden enkele duizenden bezoekers verwacht.  

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Jette en Sint-Agatha Berchem

BRUSSEL - De spoorwegen kampen sinds 14.30 uur met een onderbreking op de drukste spoorlijn van het land, lijn 50.  

Bekijk meer gerelateerde artikels