Regio

Landelijke Gilde en KVLV Oedelem pakken uit met fietssneukeltoer

OEDELEM - De Landelijke Gilde en de KVLV van Oedelem pakken op zondag 16 juli uit met hun fietssneukeltoer.      

Mogen ze dit jaar nog meer dan 600 fietsers verwelkomen dan bij de recordeditie van vorig jaar. Ze hopen althans van wel. De start is voorzien tussen 13 en 15 uur op de hoeve van de familie Vanpoucke in de Beverhoutsveldstraat in Oedelem. Onder weg zijn er drie stops op hoeves voor wat lekkers eigen van de hoeve. Eénmaal terug is er barbecue a volonté met groenten en sauzen. Deelnemen kost 18 euro. Inschrijven kan bij de bestuursleden van beide verenigingen of via de website http://www.lgoedelem.be 

Bron: FotoĀ©Landelijke Gilde Oedelem

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen en dinsdag winterse gerechten bij Keurslager Luc en Els

SINT-KRUIS - De Keurslagerij Luc en Els aan de Julius Dooghelaan in Sint-Kruis die elke zondag de ganse dag open is voor vers vlees, bereidingen, charcuterie, brood en groenten en fruit, pakt ellke maandag en dinsdag uit met winterse bereidingen.      

BREAKING

Ongeval op E40 snelweg richting binnenland

DRONGEN - Op de E40 snelweg richting binnenland deed zich een verkeersongeval voor ter hoogte van Drongen. 

BREAKING

Vijf nieuwe handelszaken in centrum van Deinze

DEINZE - In het centrum van Deinze leeft de lokale middenstand. Er zijn vijf nieuwe handelszaken gestart. 

BREAKING

Heel wat overvliegende legerhelikopters

ZEEBRUGGE - Al heel wat Vlamingen vroegen zich de voorbije uren af waarom er zoveel helikopters overvliegen. Het gaat om zeventig helikopters die aangekomen zijn met schip in Zeebrugge en daar zullen opstijgen. 

BREAKING

Sint-Ritatrappers vierden gisterenavond hun kampioenen

MOERKERKE - In zaal Carina in Moerkerke werd gisteren zaterdag de jaarlijkse kampioenviering gehouden van de Sint-Ritatrappers.  

BREAKING

Morgen maakt Dirk De fauw eerste vijftien namen bekend

BRUGGE - De CD&V Brugge roept morgenvoormiddag de pers samen om de eerste vijftien namen bekend te maken voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar in oktober.  

BREAKING

Grote verkeerscontrole in Leuven

LEUVEN - Tijdens de voorbije nacht werd in Leuven een grote politiecontrole gehouden waaraan ook de diensten van de Douane en de Vlaamse Belastingen hebben aan meegewerkt.  

BREAKING

Nu zaterdag alles in het teken van Halloween in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare zal nu zaterdag 28 oktober ales in het teken staan van Halloween. Zo zal je in de winkelstraten heksen, spoken en zombies tegen komen. 

BREAKING

Ook koraal te vinden bij Living Stone Stone Shop in Brugge

BRUGGE - In de Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge hebben ze ook koraal. De bloedrode koraal is enorm mooi. 

BREAKING

Prijsuitreiking van Kortemark Rinkelt

KORTEMARK - In Kortemark mochten de winnaars van de fietspromotiecampagne Kortemark Rinkelt hun prijzen in ontvangst nemen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels