Regio

Morgen zondag grote plantenbeurs in Hombeek

HOMBEEK - In de Mechelse deelgemeente Hombeek wordt morgen zondag een grote plantenbeurs gehouden. Hiervoor worden een aantal straten afgesloten voor het verkeer.  

De plantenbeurs met meer dan tweehonderd standhouders uit binnen- en buitenland is intussen aan de 27e editie toe en vindt morgen plaats van 10 tot 17 uur. De randparkings zijn vlot te bereiken via de afrit op de E19 Mechelen Zuid. Om de tien minuten worden pendelbussen ingelegd tussen de parkings en de plantenmarkt.   

Bron: Foto©Plantenbeurs Hombeek

Bekijk Ook

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende gaat op vrijdag 6 oktober terug van start

OOSTENDE - Op vrijdagavond 6 oktober start de Oktoberfoor in Oostende met 73 verschillende attacties. 

BREAKING

Morgen de beerputmoord in Beernem bij Vermassen

BEERNEM/VILVOORDE/VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM is wekelijks de serie Vermassen te zien over de vele assisenprocessen die Meester Jef Vermassen heeft gepleit.   

BREAKING

Twee wagens gestolen in Ichtegem en Jabbeke

ICHTEGEM/JABBEKE - Onbekenden hebben de voorbije nacht twee wagens gestolen in Ichtegem en Jabbeke. 

BREAKING

Een prachtige ketting van bergkristal bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De voorbije weken kon u reeds kennismaken met het ruime aanbod van de winkel Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge. 

BREAKING

Morgenmiddag op de lunch in restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Het team van het restaurant B-In start morgen terug met een nieuwe werkweek. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je er dagelijks genieten van een dagschotel.   

BREAKING

Komend weekend start van de zesde ediitie van Huis en Tuin in Roeselare

ROESELARE - In de Expo van Roeselare start komend weekend de zesde editie van Huis en Tuin, het stijlvolle event over interieur, decoratie, sfeer en exterieur. Op de beurs zijn meer dan honderd standhouders te vinden.  

BREAKING

Australië schenkt 2 replica leeuwen voor Menenpoort Ieper

IEPER - Net voor aanvang van de Last Post zal de Australische Minister van Veteran Affairs Dan Tehan vanavond bekend maken dat ze twee replica's van stenen leeuwen zullen schenken aan de stad Ieper.  

BREAKING

Wijk van de toekomst in voormalige kazernesite Sijsele

SIJSELE - De inwoners van Sijsele werden zaterdag uitgenodigd naar de leegstaande kazerne. Ze konden kennis maken met het ganse domein die moet plaats maken voor de combinatie van wonen, werk en recreatie.  

BREAKING

Brandende composthoop in Egem

EGEM - De bewoners van Egem zijn vanmorgen wellicht wakker geworden met een brandgeur. Twee brandweerkorpsen werden vanmorgen immers opgeroepen voor een industriebrand. 

BREAKING

Ongeval met kusttram in Oostduinkerke

KUST - De dienstregeling van de kusttram van De Lijn is sinds enkele uren verstoord nadat zich een ongeval voordeed in Oostduinkerke.  

Bekijk meer gerelateerde artikels