Regio

Eerste Belgisch relatiebureau met kwaliteitskeurmerk

TURNHOUT - Het relatiebureau B-Loved is het eerste van ons land met een kwaliteitskeurmerk. Op die manier krijgen de singles zekerheid dat ze met de juiste mensen in zee gaan.  

In ons land zijn er momenteel 1,6 miljoen singles waarvan heel velen op zoek zijn naar een partner of een nieuwe partner. B-Loved uit Turnhout wat gerund wordt door Marijke Eerens is bijzonder blij met het kwaliteitskeurmerk. Ze garanderen de privacy van de ingeschreven personen, communiceren op een eerlijke manier en rekenen aan iedereen gelijke kosten aan voor hun tussenkomsten. 

Bron: Foto©B-Loved

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag gaat tiende editie van Winterland Hasselt van start

HASSELT - Op het Kolonel Dusartplein in Hasselt gaat vandaag het winterse event Winterland van start. 

BREAKING

Deze middag na de markt een heerlijke stoverij met frietjes in Brugge

BRUGGE - Na de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door kan je deze middag in het resaurant B-In op de site Oud Sint-Jan genieten van een heerlijke lunch aan vijftien euro. 

BREAKING

Nieuw stadhuis Hasselt klaar tegen augustus 2018

HASSELT - De werken voor de bouw van het nieuw stadhuis van Hasselt schieten goed op. Het gebouw komt op de site van de Oude Rijkswachtkazerne aan de Guffenslaan wat vlot toegangelijk is.  

BREAKING

Stad Geel investeert in nieuwe verlichting in de Veestraat

GEEL - De stad Geel investeert zesduizend euro in nieuwe verlichting in de Veestraat.   

BREAKING

Nieuwe parking in Mol vanaf nu woensdag in gebruik

MOL - De voormalige personeelsparking van de lokale politie in de Hofstraat in Mol wordt vanaf woensdag 22 november een openbare parking.  

BREAKING

Steur vandaag in Zeebrugge verkocht ten voordele van Kom op tegen Kanker

ZEEBRUGGE - In de Vlaamse Visveiling in Zeebrugge werd vandaag 130 kilogram steur verkocht ten voordele van de actie Kom op tegen Kanker.  

BREAKING

Nieuwe Delhaize Sint-Katelijne Waver is open voor het publiek

SINT-KATELIJNE WAVER - In Sint-Katelijne Waver is de nieuwe Delhaize terug open voor het publiek, dit na negen maanden werken waarbij de winkel totaal gerenoveerd werd.  

BREAKING

Morgen terug 64 markt- en horecabonnen te winnen op de Brugse zaterdagmarkt

BRUGGE - Op de zaterdagmarkt in Brugge zijn er morgen terug 64 markt- en horecabonnen te winnen. Tijdens de maand november pakt de dienst lokale economie van de stad Brugge samen met het Marktcomité Brugge uit met een wedstrijd om ondanks de werken op het Zand meer mensen aan te trekken naar de zaterdagmarkt.   

BREAKING

Jaarlijkse Sabbe pennng dit jaar voor Zoë Vandenhende

BRUGGE - In het Koninklijk Atheneum 1 Brugge Centrum werd vanavond de jaarlijkse  Sabbe penning uitgereikt. Ze haalde vorig schooljaar aan het Atheneum de beste resultaten voor Nederlands. 

BREAKING

Bedrijfsbrand bij Elka Color in Bilzen onder controle

BILZEN - In het bedrijf Elka Color in het Limburgse Bilzen is vanavond een brand uitgebroken. De brand zorgde meteen voor een hevige rookontwikkeling in de buurt.   

Bekijk meer gerelateerde artikels