Regio

Eerste Belgisch relatiebureau met kwaliteitskeurmerk

TURNHOUT - Het relatiebureau B-Loved is het eerste van ons land met een kwaliteitskeurmerk. Op die manier krijgen de singles zekerheid dat ze met de juiste mensen in zee gaan.  

In ons land zijn er momenteel 1,6 miljoen singles waarvan heel velen op zoek zijn naar een partner of een nieuwe partner. B-Loved uit Turnhout wat gerund wordt door Marijke Eerens is bijzonder blij met het kwaliteitskeurmerk. Ze garanderen de privacy van de ingeschreven personen, communiceren op een eerlijke manier en rekenen aan iedereen gelijke kosten aan voor hun tussenkomsten. 

Bron: Foto©B-Loved

Bekijk Ook

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende gaat op vrijdag 6 oktober terug van start

OOSTENDE - Op vrijdagavond 6 oktober start de Oktoberfoor in Oostende met 73 verschillende attacties. 

BREAKING

Morgen de beerputmoord in Beernem bij Vermassen

BEERNEM/VILVOORDE/VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM is wekelijks de serie Vermassen te zien over de vele assisenprocessen die Meester Jef Vermassen heeft gepleit.   

BREAKING

Twee wagens gestolen in Ichtegem en Jabbeke

ICHTEGEM/JABBEKE - Onbekenden hebben de voorbije nacht twee wagens gestolen in Ichtegem en Jabbeke. 

BREAKING

Een prachtige ketting van bergkristal bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De voorbije weken kon u reeds kennismaken met het ruime aanbod van de winkel Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge. 

BREAKING

Morgenmiddag op de lunch in restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Het team van het restaurant B-In start morgen terug met een nieuwe werkweek. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je er dagelijks genieten van een dagschotel.   

BREAKING

Komend weekend start van de zesde ediitie van Huis en Tuin in Roeselare

ROESELARE - In de Expo van Roeselare start komend weekend de zesde editie van Huis en Tuin, het stijlvolle event over interieur, decoratie, sfeer en exterieur. Op de beurs zijn meer dan honderd standhouders te vinden.  

BREAKING

Australië schenkt 2 replica leeuwen voor Menenpoort Ieper

IEPER - Net voor aanvang van de Last Post zal de Australische Minister van Veteran Affairs Dan Tehan vanavond bekend maken dat ze twee replica's van stenen leeuwen zullen schenken aan de stad Ieper.  

BREAKING

Wijk van de toekomst in voormalige kazernesite Sijsele

SIJSELE - De inwoners van Sijsele werden zaterdag uitgenodigd naar de leegstaande kazerne. Ze konden kennis maken met het ganse domein die moet plaats maken voor de combinatie van wonen, werk en recreatie.  

BREAKING

Brandende composthoop in Egem

EGEM - De bewoners van Egem zijn vanmorgen wellicht wakker geworden met een brandgeur. Twee brandweerkorpsen werden vanmorgen immers opgeroepen voor een industriebrand. 

BREAKING

Ongeval met kusttram in Oostduinkerke

KUST - De dienstregeling van de kusttram van De Lijn is sinds enkele uren verstoord nadat zich een ongeval voordeed in Oostduinkerke.  

Bekijk meer gerelateerde artikels