BREAKING

Inwoners van Aalter uur lang zonder stroom

AALTER - In Aalter is er deze voormiddag een uur lang geen stroom geweest voor vele gezinnen. Het ging om een stroomonderbreking bij Eandis.  

Breaking

BREAKING

vzw Glek bezorgde geplaatste kinderen en jongeren onvergetelijke momenten

BREDENE - De vzw Glek van Charlotte Govaert heeft gisteren donderdag gezorgd voor onvergetelijke momenten bij 309 geplaatste kinderen en jongeren die een mega feest hebben beleefd.  

BREAKING

Gemeente Duffel vierde jubilarissen

DUFFEL - Het gemeentebestuur van Duffel heeft vandaag de jubilarissen ontvangen die in de maand juli 50 of 65 jaar gehuwd waren.   

BREAKING

Fossielenkerkhof aangetroffen voor de kust van Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het onderzoeksschip Simon Stevin werd ingezet voor het onderzoek naar het fossielenkerkhof voor de kust van Zeebrugge.  

BREAKING

Claudine Janssens uitgeroepen als nieuwe visambassadrice

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge werd dinsdag het jaarlijkse Festival van de Noordzee gehouden dat ondanks het slechte weer tot de middag toch heel wat volk lokte. 

BREAKING

Vrouw uit Tongeren om het leven gekomen bij aanslag in Barcelona

TONGEREN/BARCELONA - In het Spaanse Barcelona is deze namdidag om 17.15 uur een aanslag gebeurd waarbij een witte bestelwagen ingereden is op de menigte op de Ramblas.   

BREAKING

Politie Buggenhout-Lebbeke verkoopt wagens en motoren via veiling

LEBBEKE - De lokale politie van de zone Buggenhout-Lebbeke gaat met de veilingsite IO Auctions in zee om wat materiaal te verkopen waaronder twee wagens en twee motoren.  

Bekijk alle recente artikels