BREAKING

Geen treinverkeer tussen Brugge en Knokke

BRUGGE - Door de grote brand van de bekisting voor de nieuwe brug over het Boudewijnkanaal in Dudzele werd het treinverkeer deze morgen vroeg stilgelegd.  

Breaking

BREAKING

Assebroek een week lang in de kijker

ASSEBROEK - Eén van de gekende plaatsen bij jonge gezinnen in Assebroek is heel zeker de Kinderboerderij de Zeven Torentjes.  

BREAKING

Een gezonde lunch met Noordzeevis

BRUGGE - De chef van het restaurant B-In op de site van het Oud Sint-Jan in Brugge start de nieuwe week met een gezonde lunch. 

BREAKING

Bekisting van de werf voor de A11 vat vuur

DUDZELE - De bekisting van de werf voor de nieuwe A11 snelweg heeft vanmorrgen vroeg iets na 5 uur vuur gevat. Het waren vroege passanten die meteen de brandweer verwittigd hebben.  

BREAKING

Assebroek een week lang in de kijker

ASSEBROEK - Een jaarlijkse traditie in Assebroek is nog de jaarlijkse Sint-Elooisviering in Ver-Assebroek waar ruiters en menners komen om hun paarden te laten zegenen.   

BREAKING

Nieuw seizoen van De Rechtbank op tv zender Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier gaat vanavond de nieuwe reeks van De Rechtbank van start. Daarin komen tal van correctionele rechters, politierechters en onderzoeksrechters aan bod. 

BREAKING

Grote jobbeurs in Kuurne

KUURNE - De vakantie is terug voorbij en dat betekent dat er terug op heel wat plaatsen jobbeurzen zullen gehouden worden om alle vacatures bij  bedrijven ingevuld te krjigen. 

Bekijk alle recente artikels