BREAKING

Heb je al uw kaarten gekocht voor de Golden Yearsfuif ?

BRUGGE - In het Entrepot aan de Binnenweg wordt nu zaterdag 29 april de jaarlijkse Golden Years fuif gehouden met muziek van de jaren zestig tog negentig. Twee dj's zorgen voor de nodige sfeer. 

Breaking

BREAKING

Ibis Styles Zeebrugge en Mercure Blankenberge op zoek naar personeel

ZEEBRUGGE/BLANKENBERGE - Er zijn momenteel in West-Vlaanderen heel wat openstaande vacatures. Ook in de hotelsector wordt gezocht naar nieuw personeel.  

BREAKING

Kleurrijke schoenveters voor komende zomer

BRUGGE - Wie er komende zomer hip wil bij lopen kan kiezen voor schoenveters in leuke kleurtjes. Ook daarvoor kan je terecht bij de schoenhersteldienst van Saunders in de Vredestraat in Sint-Kruis.  

BREAKING

Faluche 2 Sint-Michiels op zoek naar versterking

BRUGGE - Na hun eerste succesvolle broodjeszaak-frituur Faluche aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis zijn Hans en Sofie hun tweede zaak gestart in de Rijselstraat in Sint-Michiels.  

BREAKING

Tienduizend bezoekers voor Zythos Bierfestival

LEUVEN - In de Brabanthal in Leuven werd dit weekend het Zythos Bierfestival gehouden. Het is een bijzonder groot succes geworden.  

BREAKING

Bussen De Lijn deze week niet via Bondgenotenlaan in Leuven

LEUVEN - De komende dagen zal De Lijn de Bondgenotenlaan in Leuven niet bedienen. 

BREAKING

Volgend weekend uitgebreide tips aanbod voor leuke uitstappen

VLAANDEREN - Het wordt volgend weekend een verlengd weekend van zaterdag tot en met maandag. Drie dagen lang kom je alles te weten over leuke uitjes met het gezin. 

Bekijk alle recente artikels