BREAKING

Spoorwegen leggen extra treinen in van en naar de kust

KUST - Er zijn al de ganse voormiddag verkeersproblemen richting kust. Op verschillende plaatsen op de snelweg gebeurden ongevallen wat leidde tot nog grotere files. Velen hadden anderhalf uur nodig om aan te schuiven in de file. Daarom wordt aangeraden om te kiezen voor het openbaar vervoer want ook alle parkeerplaatsen aan de kust lopen stilletjes aan vol.      

Breaking

BREAKING

Op bezoek bij de fruitboer

MOERKERKE - De Week van de Korte Keten is van start gegaan en zondag kan je dan ook een bezoek brengen aan de boomgaard van Steffi Fruit aan de Weststraat in Moerkerke. 

BREAKING

Broodjeszaak - frituur Faluche vandaag open

BRUGGE - Vandaag zijn heel wat winkels dicht waardoor heel wat mensen moeten zoeken naar eten voor deze middag of avond. Geen nood de broodjeszaak - frituur Faluche aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis blijft vandaag open.  

BREAKING

Treinverkeer verstoord op meerdere lijnen

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen is het treinverkeer deze voormiddag verstoord. 

BREAKING

Oostende voor Anker van start met komst viermaster Kruzenstern

OOSTENDE - In Oostende is vanmorgen om 10 uur het vierdaagse maritieme event Oostende voor Anker van start gegaan. Er zijn vier dagen lang prachtiige schepen te bewonderen, waaronder de prachtige viermaster de Kruzenstern (foto).    

BREAKING

Vandaag geen krant, maar dankzij Het Nieuws Vandaag hoeft u geen nieuws te missen

VLAANDEREN - Omwille van de feestdag hebt u vanmorgen geen dagblad in uw brievenbus gevonden. Toch moet u vandaag geen nieuws te missen. De komende  dagen kunt u al het nieuws uit alle hoeken van Vlaanderen volgen op deze gratis nieuwswebsite.    

BREAKING

Geert Van Tieghem nieuwe factieleider N-VA in Brugse gemeenteraad

BRUGGE - De N-VA Brugge heeft een nieuwe fractielieder in de gemeenteraad nadat Ann Minne- Soete die taak niet meer wou vervullen. Woensdag maakte ze ook bekend geen kandidaat meer te zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.   

Bekijk alle recente artikels